Wednesday, September 30, 2009

dedicated to me~~from FARA

Dear Han,

aku sebenarnye xtau la babe. aku bukan kecik ati dengan kamu. or even mara dengan kamu. maybe i just don't want u to be d last resort for him. bile die da susah or sengal2 baru die nak carik kamu. bile die f***ing happy ngan ex die yg &^%^$ tuh die cam x ingat kamu.

die nak buat kamu jadi gf die. but then die selalu cite pasal ex die kat kamu. die macam xleh nak get over ex-gf die. so, what for kamu jadi gf die? if die btol2 want u to be his special one, so he needs to ready 1st la babe.

aku xnak in the end kamu sedih gile je nanti. i could see that u love him so much kot. cam da x nampak laen da. love is blind as u said kan. yeah right~love is blind. but kamu who fall in love is not blind. you can make decision wisely. so, bleh tau ape yang betol or ape yang salah.

bukan salah kamu nak suke die. bia la kan. hati org bukan leh tahan. we're talking bout feeling right now. abstract kot. if feeling suke and syg tuh dtg, nak buat macamane. but it is also something that we can control. am writing all of this crap in here is because i LOVE u sooo much. u r just like my other good friends. so, i don't want u to be hurt in the future. trust me. bile ko broken hearted, bukan la mende yang best pon. ur heart is something that u're d one who took care of it. so if sakit, kamu akan blame urself nanti die. don't let it happen.

even baru kenal kamu, tapi cm da lame kan. sebab aku comel and kamu bergaye. sebab tuh la kite best. haha. btw babe, love u so much.

take care dear! :)






*farah!! aku glew glew terharu kot...tatau nak kate aper kot.....i really really appriacte it!!! i love you damn so so so so so much FARA ALIAA ABDULLAH

4 comments:

f.a.r.a.h said...

xpayah la publish kat blog ko sengal!

han said...

hahah...mestilah....ak taw ko syg syg sk sgt sgt kan~

ak pon syg syg syg ko sgt sgt sgt

A.R.I.S.Y.A said...

nice post!

han said...

i'm so so so sory babe~~~T-T