Sunday, October 25, 2009

the correct P-I-L-I-H-A-N

kenapa perlu di beri pilihan..sekiranya kedua -duanya terbaik untuk kamu....dan saya adalah umat manusia yang terlalu susah sangat nak buat pilihan..



entahlahlah..kalau nak nyatakan pasal disspointed..saya pon tatau..situasi yang macam mane akan disspointed kan both of us....jika menurut saya..saya la sepatutnya tersangat la disspointed..
yelah kan..sape yang tanak menangkan diri sendiri..betul tak?
saya sangat sangat kecewa bila taw kamu get back with her..and kamu sangat kecewa dengan perbuatan kawan baik saya..dia kawan baik saya..sehingga saya mati....dan sampai bila bila..
dan kamu adalah kawan istimewa saya..sampai bila bila...sampai hujung nyawa saya..i'm not plain talk..but this is my deep heart told me...i always said..i will be with you no matter what...i swear...forever..
saya sedih kehilangan diri kamu...tapi kamu yang inginkannya..
saya da tatau bagaimana caranya nak pujuk kamu lagi...tapi selagi ada daya..saya akan tetap pujuk kamu...

maybe bagi kamu..saya sangat sangat salah...as a ordinary human..kita memang akan salahkan orang laen..sama seperti saya juga...so saya mintak maaf sangat sangat oke..
sebab saya tak suka la..nak putuskan hubungan...
please la..hate me so so sick...i already told that in my older post...
saya da cuba sedaya upaya saya tanak ada perasaan kat kamu..tapi tak boleh...bila kamu delete saya dari kamu punya facebook..sangat sangat saket hati taw tak...tapi apakan daya..itu facebook kamu..bukan saya...

saya sayang suka kamu....tapi kamu tak sayang suka saya..

right now..saya takan pilih sesiapa..sebab saya nak kedua-duanya...sebab...both of you..so different....different sex..different level deep in my heart..both of you so important for me...even kamu berdua rasa saya sangat tak penting untuk kamu...

saya lah pencetus masalah...saya la buat diri saya rasa sangat sangat bersalah..betul la..mokhtar panggil saya..si bodoh..si bodoh pencetus masalah...













*jika kamu bace post yang ni...mesti kamu marah glew glew...kat saya..so i am so so so sorry oke....

1 comment:

f.a.r.a.h said...

u're referring to whom babe?
am i causing u a problem?