Friday, October 30, 2009

it couldnt be happen again~~

arini saya nak balek petaling jaya..sebab nak jumper NOR HAZIQA KAISARA..a week saya tak dapat jumper die...saya nak update kt blog pasal diri dia..tapi saya tade gambar dia..handphone saya yang agak canggih...itu..da tade...and saya lupa nak bawak kamera digital saya..;(

dan sebenarnya saya rindu kat mak saya...i really miss her cooks...asek makan nasi bungkus je ...membuatkan saya jarang nak makan...sebab saya nak sangat sangat makan mak saya masak~~~;)

then this sunday mak, manje and haziqa nak balek johore..so lambat lagi la saya ley tengok dorang...tu sebab saya nak sangat sangat balek petaling jaya arini...
actually my mom keep on calling me...'tanak balek cni ke?'~~;)
and i really know that she missed me so much~~~;)

owh...semalam saya bagi dia kad good luck by my handmade...tak cantek...simple..sebab..saya wat tergesa -gesa....saya balek petang semalam dalam keadaan basah..selepas dibasahi hujan~~saya wat sangat simple guna ape jew yang ader kat rumah ni...saya tertido sementara nak tunggu mandi...pening sangat..maybe kena hujan kan...
owh tuhan..kalau nak bagi saya demam pon..ley tak bila saya balek dari pergi konsert the all american rejetcs this saturday....

jantung saya berdegup kencang...sebab tak saba nak hug her titely..dan bau baby sangat sangat sangat wangi.....tu sebab saya suka sangat sangat guna shower gel baby pureen..and powder baby~~nanti bau saya macam bau baby~~dulu roomate saya selalu cakap..'bau han ni cam bau baby la...'~~~;))




*nak balek nak balek nak balek nak balek~~~;p

4 comments:

Mama Qaseh said...

Haa bru nak tya pasal Kaisara..
Ar t mek gmbar dia n mms kt aku ea..

h.a.n said...

oke oke...t ak post kt blog..
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
rindu glew kt haziqa~~~
T-T

f.a.r.a.h said...

haha! kad handmade mu, border by ku! :D

h.a.n said...

hehhhee.... yes yes~~`
kamu ni...
malu la~~~;p