Friday, October 23, 2009

mistakes


mistakes...i already keep my mistakes again and again..

saya da penat dengan berfikir kepada seseuatu yang tak mungkin ada...i am tired by being myself...yang suka dengar kata hati sendiri...dan saya taw..my heart is always lying to me..

saya taw..saya sangat bodoh..dan saya bangang..saya nak selalu marah..tapi saya taley marah...

klo la marah ley wat saya oke..sila sila kan..bagi saya marah..dan sila sila marah saya..

and right now..saya perlukan orang marah saya..dan sedarkan semua semua mistakes yang saya da buat and akan wat....


tiba tiba saya terfikir...kalau la bagus saya hilang ingatan..saya akan lupa apa yang saya pernah buat..saya akan lupa siapa diri saya..saya akan lupa siapa saya kawan..semua semua la..

saya akan lupa yang saya ni addicted dekat my blog..dekat facebook..dekat dslr..dekat jiran saya yang comel itu...dekat nokia 5700..dekat novel novel yang saya pernah baca..semua semua la..yang saya pernah suka..


saya nak..ble saya sedar dari tidur..dialog yang saya akan ucapkan"siapa eq kamu ni?dan saya ni siapa?saya kat maner ni?"

tapi..nanti saya kesian dekat orang orang yang saya sayang..nak rewind balek memory saya yang hilang entah kemana itu..memory yang sudah ditiup angin angin emosi saya itu~~`


tapi untuk menghilangkan memory itu...adalah sangat susah kan?tersangat la susah..

so klo saya hilang ingatan..mesti blog saya ni akan berhabuk..da tentu tentu...dan yang pasti..saya akan lupa password dan email saya~~~





*bye



2 comments:

f.a.r.a.h said...

aku rse babe, aku da enough da mara ko.
huhu. :)

h.a.n said...

ak raser tak la...kamu kena marah ak lagi...
sehingga..ak dpt diri aku yang baru