Friday, October 16, 2009

my neighbour..

almost 2 months duk menyewa kat cni..saya mempunyai naighbour yang agak baek....;)

(perjumpaan pertama)
pada pertama kalinya..die menegur saya..ketika saya nak buka gate rumah..sebenarnya saya malas nak cari kunci didalam oversize bag saya itu...dengan penuh coins dan wang kertas yang bersepah sepah..botol air..buku..getah rambut..sikat..sepit rambut..serum..ic..kad kad bank...m3x card..dan sedikit resit resit yang terpakai....;p

him -taley buka pintu ker?
me- heehheeh..malas nak cari kunci
him-la igt taley bukak pintu td
me-kena cari kunci dulu(sambil tgn mengeledah oversiza bag saya)
him-igt taley td..bru nak tolong tadi..;p
me- da da ley bukak da..thanks...;)
him-oke..

die sangat comel kot...dengan rambut menutupi mata..;) dan senyuman die cam baby~~~;)

(perjumpaan kedua)
mase accident aritu...tapi ktorang takla..borak borak..just berbalas senyum jew...selepas die senyum ngn eznira~~~;)

(perjumpaan ketiga)
maser saya baru sampai uma and die nak kua g mane tah..ktorg senyum dan die tanye

him-camner accident ari2?
me-oke oke jew
him-kecoh glew mamat n minah tu kan?
me-erm...
him-die takder call ker?ktorg tgk dari ats jew..cam tgk bola.hehehheh~~;)
me-hahahaha...tade tade...oke kot keta die..alhmdllah..oke la.nak naek~~;)
him-oke..nak kua pon ni..
me-oke oke..bye~~

(perjumpaan keempat)
maser tu saya nak turun jumper kawan.sebab nak cte masalah saya yang sangat sangat sedey itu..tapi mesti dia ingat itu boyfriend saya..tak tak die bukan boyfriend saya~~;p

him-aarg..terkejut..tiba tiba ader cahaya
me-aik..lagi terkejut..tiba tiba de orang..waaaaaaa..;p
him-nak g maner ni?
me-jumper kawan jap..nak g maner?
him- g beli burger..lapa...=(
me-burger?sedap sedap...raser lapa la plak...;p
him-g la beli..~~ehhehe
me-tape tape..oke la nak g jumper kawan..bye
him-oke

ktorang berborak sambil jalan dari tangga hingga ke bawah...;)..sambil die betul betulkan rambut dei yang tutup mata itu..comelnyer....;)

dan tadi saya jumper die lagi..tapi tanpa berborak and berbalas senyuman..die cam rushing jew..tatau la cari aper..hahahhahaa..

kami tinggal dibawah satu bumbung..mandi menggunakan tangki yang sama..menggunakan elektrik dengan pencawang yang sama..hanya berlainan rumah sahaja..hahahhahaha..glew gedik kamu hanizahjmalek.....dan sampai sekarang saya masih tatau apa nama dia~~~;)





*tbe tbe rase rindu kat dia..yang tinggal kt blok sebelah~~T-T

2 comments:

f.a.r.a.h said...

hahahaha!
aku suke kawan die!!!!!!

h.a.n said...

yg maner 1?ak suker yg dak kelantan tu...apetah plat moto dier