Thursday, October 8, 2009

saya sangat hebat~~~

saya memang sangat hebat~~ada masalah?..glew kejam status macam tu..
hahahaa....ntah la...saya pon tatau nak kate ape...saya memang camni..suka cari masalah..tapi suka selesaikan nya,....hahhaaahaha..hidup tak ade masalah sangat sangat tak best oke..
daddy saya selalu cakap... 'kalau awak de masalah..awak selesaikan elok elok....apa apa pon..masalah akan selesai..awak kena la think positive...awak kena happy happy..baru hidup awak akan happy..'


i love you abah~~~~;)


saya taw sumer orang sayang saya...saya pon sayang sumer orang...yang saya taw..saya tak saba nak pegi tengok papadom...ader sape sape nak ikot...?hahahahhaaa


jap jap...kenapa tak de kena mengena ayat dibawah dan ayat diatas...
owh..saya semakin glew...saya taip apa aja yang keluar kat fikiran saya ini....sebenarnya..da tak ada idea nak crita apa lagi kat blog ni....yang penting..this weekend saya nak balek pj..nak jumper mak , kakak kakak , and anak anak buah...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
glew rindu kat dorang...yeah yeah....tapi saya taw..confirm confirm saya akan kena paw dengan mereka..hahhahahaha..


oleh kerana...saya semakin merepek..dengan ayat bahasa melayu saya yang tunggang langgang..sebab dapat c5 dalam spm (so so sorry abah..abah cikgu bm..tp anak die tah pape)
saya nak berhenti setakat ini....;)

sebenarnya...saya nak story macam macam lagi...tapi blog saya ni...da cam tak best da...oleh itu..saya rase nak wat blog baru la...blog baru yang cam besh sket....blog yang yang pasal sisi gelap hidup saya..hahahahhahaa...besh besh....

tapi..blog ni masih ada..untuk semua orang....jangan risau...hahahhaaa....blog ni suci...seperti warna latar belakang(hahahaha..glew skema)....dan blog baru akan evil sket ( warna latar belakang itam)hahahhaa.....sebab saya masih lagi baca novel angel and demons untuk kali ke kedua...agaknyer tu sebab perangai saya macam orang gila...hahahahhhaha

da la...dari tadi nak stop tapi tak stop stop pon...
hanizahjmalek...da da...

No comments: