Sunday, November 15, 2009

kebisingan dan kesenyapan

mencari kedamaian dalam kebisingan...
mencari keramaian dalam kesenyapan..

setelah berfikir secara lama - lama and dalam dalam..itulah entry yang keluar arini...;))
yelah...tiba tiba dalam suasana yang bising bising..saya rasa nak pergi ke kawasan yang damai...
and tiba tiba..dalam suasana yang senyap senyap...saya rasa nak pergi ke kawasan yang penuh dengan keramaian..;))

maybe entry pelik ni terkeluar ble saya baru pulang dari menonton 2012..
owh tuhan..saya rasa insaf seketika..adakah hidup ini kan menjadi begitu....? owh..lupa nak mention..yang saya pergi menonton bersama sama dengan ewen and kak fiza...;))
time kaseh banyak banyak ewen banjer makan and tgk wayang...
owh...saya sangat sangat suka...;))
and right now...i can't wait for TWILIGHT SAGA - NEW MOON....;))
anyone wanna company me to watch this movie...;))
saya baru abeskan 2 bab novel tu...and saya akan pastikan saya abes bace..baru pergi tgk..;))
time kaseh my bestfriend forever era n fara sebab bagi saya new moon novel as my birthday present...
so so so so so so so so APPRECIATE....;))
love love love love both of U damn so much..more than......


kebisingan yang diimpikan tak seperti yang diharapkan...dan kesenyapan yang diinginkan pon tak seperti diharapkan...

4 comments:

f.a.r.a.h said...

ade ke tempat senyap kat shah alam tuh babe? ahahaha ;)

Daud Mili said...

so, maknanya kena balance la ek...kadang2 kita nakkan waktu 'sendiri'...dan kadang2 kita nak waktu 'keramaian'...~dan dua2 waktu nih tak mungkin akan bertemu...ye ke??..urmm.

h.a.n said...

kat shah alam ni mmg tade la gamaknyer..hahhaa..
except kat uma..kalau korang korang tade

h.a.n said...

2 2 waktu yang berlainan tapi diharapkan pada pada 1 1 masaya yang sama?
susah bukan?
maybe waktu itu akan jadi seperti yang diharapkan
jika ada keajaiban tiba tiba