Sunday, November 29, 2009

last entry

dunia putar putar...tapi saya masih tegak berdiri...

right now my feeling is so so disspointed , sad and so on..saya da penat untuk nangis sebab dia..
a week yang memenatkan..everytime i keep on thinking about him..
saya tahu saya kena kuat..tapi saya tak kuat sebenarnya...i always act like i'm so so stronger..
senyum dan ketawa bagai orang gila...but i was crying deep in my heart...:'(
saya tak tahu la..kalau ini dipanggil love...love without means...
sebab saya tak pernah rasa feel yang camni kat orang laen...eventhough dengan mokhtar , syahril , and izzwan...

dulu saya selalu cakap...' you are so stupid crying because of that love...saya takan menangis sebab lelaki oke..."
saya tak pernah rasa disspointed glew glew ble syahril buat perangai..saya nak nangis..tapi tak boleh...saya rasa saya sayang dia...even mase tu saya dengan mokhtar...saya dengan mokhtar tapi saya masih suka syahril lagi...saya masih lagi nak dekat dia..owh..rupa rupanya saya hanya suka dekat syahril , mokhtar dan izzwan...sebab...saya tak pernah nangis hari hari sebab syahril mahupun mokhtar ataupun izzwan...tapi dengan dia ni..laju je airmata ni keluar..
kalau la laptop kesayangan ni , wall wall , bantal , both of my phone ni boleh bercakap...
mesti dorang cakap " please la...stop crying...i am tired saw your tears everyday "
saya hanya nangis depan barang barang kesayangan saya ni , dan hanya sekali depan dee...:'(
sebab saya suka tahan...selagi saya boleh tahan..saya akan tahan air mata saya.." tolong jangan nangis HANIZAHJMALEK" itu la kata kata keramat yang selalu berlegar legar di hati saya...
tapi...sekarang ni..saya mudah nangis...sangat sangat mudah oke...sampai sumer orang pelik..nape la saya mudah sangat nangis...i hate my tears...

everytime...when i share with my friends...saya selalu cakap..."i todd this is my last love..mane nak jumpe guy yang nice macam tu.." tapi my last love yang takan jadi last.....
ntah la...sometimes when i keep on thinking about it..i always talking by myself..maybe i'm gonna be crazy....keep on crying everyday...

suddenly my evil mind said......biarlah.....(hanya saya saje yang tahu)

saya da tanak share ape ape lagi dengan kawan kawan saya..i know they are tired given me an advice and listening my problem...tu sebab saya update blog saya dengan post last entry ni...
saya da tanak dorang sedey or susun susun ayat tuk buat saya oke...


i always said to myself , my friends ....love is blind...i don't know why i can love him..
sebab saya boleh sukasayang dia tanpa memikirkan ape ape pon...
saya da tanak nangis lagi de depan laptop saya....last saya nangis depan orang sebab dia..maser kat cc..maser saya ym dengan dia..last ym..
boleh tak kamu bayangkan...didepan semua semua orang yang online kat cc tu..saya boleh nangis...waaaaaaaaaaa...glew malu....
dan selepas tu...saya nangis sorang sorang la.....and kalau saya call orang..ble mereka dengar suara saya bertukar....saya akan cakap.." i got a flu la babe...hujan kan.." hujan airmata..bukan kena hujan pon...

and right now...i hope he happy as he wish...and i'm happy when his happy.....
i just don't want broke my swear to him......
"i akan tetap..angkt phone..reply your text....or anything la..."
"i'm always with you no matter what".....as i swear to him..........
but to thinking about you....i just wanna stop!!!!..

hopefully i can make it what i'm saying....ntah la this is me...i can't hate people...
benci yang akan buat saya demam panas...saya try nak benci dia and his gf..but taley...
i just go with the flo....even saya post macam macam kt status facebook saya...but i didnt mean it...
kadang kadang rasa geram tu melebihi segalanya...saya try nak marah..tapi taley gak....





i todd this is my last love...i really love him...eventhough i know i can't love him as i wish....


this is the last entry about him...i'm going to stop thinking about him..
but i just wait for my miracle...hopefully he will back to me
maybe this post can be so so so emotional..i'm so so so sorry oke..:(





*thanks...wanee , era , fara , dee , baiti , norsiah , alif , kak fiza , ewen , opiee , aini , ain , alun , linda , rehan , fahmi , noorly , kak ti , yan by being my ears oke....




4 comments:

f.a.r.a.h said...

babe..
speechless.

aku lak yang sedih. :'(

h.a.n said...

jangan la sedey..,kang aku lagi sedey..
tanak nangis da....

f.a.r.a.h said...

huhuhu. be strong babe!!!

h.a.n said...

yes yes..i'm gonna be strong!!!
tapi kalo taley strong pon...
just only me know it oke....;))