Tuesday, November 10, 2009

risau

saya sangat sangat risau...b0le tak kalau reply text ke...angkat ph0ne ke..
susah sangat ke nak wat ?
saya kat sini macam 0rang gila risau keadaan k0rang....
are y0u 0ke? b0th 0f y0u 0ke tak?
please la..jangan wat saya risau b0leh tak?

risau yang memeningkan kepala...kali ni risau lagi teruk dari thinking where t0 i get rm 339 t0 repair back my camera...:'(

sampai satu tahap..tiba tiba saya menangis memikirkan kamu berdua...tapi lately ni memang saya mudah nangis...






*tiba tiba rasa pening kepala sangat...kenapa saya perlu amik tahu kan?

2 comments:

f.a.r.a.h said...

y babe?

h.a.n said...

erm...gile risau kt dorang...
waaaaaaaaaaaaaa..
n more risau to him