Tuesday, December 8, 2009

bukannamasebenar


setelah puas menghayati setiap baris ayat yang ada kat minda ini..
itu la tajuk entry kali ni..;)
mula mula terfikir nak bagi title entry ni sayahayathanizamalek ;)
hhahahaha...glew skema entry sebegitu oke ;)
arini berlalu begitu sahaja..saya terlalu sangat sangat sangat sibuk :'(
tapi saya sempat dengar hitz.fm dan bace the star ;)
mase tengah bace paper..sambil sambil dengar hitz.fm...saya ader dengar 1 lagu ni...
lagu lame...tapi saya suka..;) saya terus call cousin saya

me - ain..pg bukak hitz.fm dengar lagu ape ni?
ain - hitz.fm ke hitz.tv?
me- radio radio 852 tu la
ain- oke oke

then tak bape lame die call saya...

ain- tu lagu jonas brother la...lovebug
me- o0o....tau tau...;)

tapi sebenarnya..saya tatau langsung pon tajuk lagu tu..glew poyo hanizahjmalek...;)
pandai dengar je..tapi langsung tatau tajuk ;)hahahhahaha

saya masih lagi meneruskan perjuangan mendengar siaran hitz.fm tersebut..tapi pada tahap 1 ketika...asal la asek banyak sangat iklan ni..fly.fm pon same..apetah lagi x.fm ;)
yang konon tanak de iklan konon :p hahahahahaa

saya dengar la red.fm...tiba tiba lagu littlest things by lily allen keluar plak...and suddenly muka opiee keluar di layar mata saya...
babe.....i reallly misss youuuuuuuuuuuuu ;)
and saya terus amik phone nokia 5200 saya yang agak buruk itu dan mencari nama lotfi taib

me - babe...i dgr lagu lily allen kt radio ni...tbe tbe i teringat kat u..u kat mane ni babe?
opie - i karoks ni..tak dengar tak dengar
me - r u oke my dear?
opie - i nak release tension ni...
me - oke oke..t pape u text i oke..
opie - oke oke..take care
me - oke oke u too...i heart u babe

dialog diatas maybe tak same sangat kot dengan ape yang kami bualkan...hahahhaa...glew bagos kalau saya ley ingat sebiji sebiji...mesti final exam saya akan score dengan cemerlang dan gemilang...bangga abu shah kalau ade student macam saya ni ;)

then malam tadi..saya bersama sepupu saya ain keliling shah alam menaiki skuter tanpa lesen sekali lagi ;)
hahahhahahaa.....
kami pegi s.17 untuk beli tix balek jb..and pegi mcd s.3 untuk beli chicken porridge and prosperity burger untuk dia ;)


*moodmood rindu kat semuaorang ;)
*moodmood asek wat poem tanpa henti kathandphonesendiri tapi save dalamdraft ;)

6 comments:

Afyy (: said...

Ahah zaman sekarang, iklan jek lebih.
Tv3 pun same.
Heh.

i'msosupernotcool said...

jonas bro?
erk..
xpe lah..
haha..

uitm rupenye..

h.a.n said...

affy :
hahahhaha..iklan yang memberi keuntungan ;)
tanak dgr iklan..bukak radio ikim
hahaahhahaa

h.a.n said...

i'msosupercool : lagu tu jew best oke..
hahaaa..bukan jonas brother tu...aiyark...
hahhahahaa

f.a.r.a.h said...

cheh.
patut la lambat je malam td.
sempat lagi ko gi mcd?
haha

h.a.n said...

farah :
hahahahhaha....
yelahhhhhhhhhhhhhhhhhh