Thursday, December 17, 2009

kamu FARAH ALIAA ABDULLAH :)

curikpickamukatfacebookfarahaliaa


kamu kawan baek saya :)
even kite baru jew kenal....bulan may 2009..(tarikh tak ingat la sayangku ...soooryyy)
kite bole rapat..sebab saya sangat sangat comel :) and kamu tak la comel sangat pon ;p
heeeeeeeeeeeeeeee..;))

kamu...saya tanak kamu sedey sedey...saya nak kamu happy happy cik fara aliaa..
sebab kamu tahukan...saya tanak tengok kamu sedey..it will be make me sad too :'(

saya tahu kamu boleh handle ini semua...kamu akan oke..trust me...saya takan bagi kamu sedey..and i promise i will make you happy as you deserve it

both of us sharing a lots of story oke!!! if you're crying..i can lend my shoulder to you ...
i hate tears...it sounds tired when you always..crying...
saket oke...cukuplah saya jew yang menangis selalu...tapi saya oke..sebab saya hanya nangis depan barang kesayangan dunia akhirat saya :p

sayasayangkamusangatsangatoke FARAHALIAAABDULLAH

kamu ada jew mase saya tengah bersedey...kamu dengar jew story saya..even saya tahu kamu tanak dengar sebenarnya..kamu selalu sakat and buli saya...kamu selalu pastikan saya oke..even kamu kat melaka saya kat shah alam..kamu selalu comment saya punya blog :)
kamu dan saya mengidamkan dslr..tapi sehingga kini...kita berdua masih tidak lagi memilikinya...:'(...kamu dan saya selalu tergedik bila jumpa jiran atas umah yang handsome itu...(jiran tu borak ngn saya byk kali oke )....kita berdua punya kawan baek lelaki yang sudah hilang T-T...kamu dan saya suka shoppinggggggggggg ;)

saya tanak kamu sedey and berfikir fikir banyak banyak banyak oke...kamu go with the flo oke..
even kamu cam da penat da dengar ayat ayat tu...;p
kamu take a deep breath...
saya ader jew untuk kamu oke..;)







*iloveyoudamnsososososomuchoke..

8 comments:

hans said...

wah,menghargai rakan2
bagus

BuLaN iTu aKu said...

kenapa han.. farah kene pksa kawin ker

h.a.n said...

hans :
mestilahhhhh..sayang oke

h.a.n said...

bulan: bukan bukan..ape la kamu ni cik bulan...klo die kena paksa kawenn i lagi suke oke :))

f.a.r.a.h said...

han! ;p

sy sungguh terharu!!!!!! :D
btw, sy tak pernah nanges so far ok! hahaha.

h.a.n said...

hahhahaa...betul ni kamu?

f.a.r.a.h said...

btol la ngek! mane ade org penah buat entry untuk aku! hahaha. tapi tang gamba tuh xleh blaa eh han. mcm bodo lak muke aku. haha. ;p

h.a.n said...

hahhahaa...
tu jew cam tak bape comell...
klo letak pic yang comel...
jatuh la saham aku oke ;)
hahhahahah