Sunday, December 13, 2009

kegilaanmemberimaknakesengalan

setelah puas menjerit bagai orang gila
peace no war...(mermaid jadian jadian ;)
i'mnotreadyyet!!!!!!!
perangaiiiiiiiiiiii ;)
sayamalula ;)
amik gamba seperti kanak kanak darjah 1 ;)
mereka sopan saya jew tak sopan ;)
glew skema amik pic macam ni ;)
merepekkkkkkk
glewgarangmamatbonzerni ;)





setelah lame tak update blog..sebab saya berada di luar kawasan ;)
so pic pic dekat atas ni...adalah the moment ketika saya berada di luar kawasan tersebut ;)
actually banyak glew kena sakat dengan dorang ni...sepanjang ari tak kira masa..siang ataupun malam...:'(

mereka sangat kejam ...kerana asek sakat sakat saya tanpa henti.. ( muka saya ni cam senang untuk di buli ker?)

mase kat teluk chempedak...saye ader call someone ni
me - hello..e eq a ader
dia - tgh drive..
me - owh oke...
dia - oke..

then...saya terus menjerit bagai orang gila...
aiyarkkkkkkkkkkkkkk......stressssssssss.....
thank god kat tepi pantai.....kalau dekat dalam kereta...mesti saya da kena campak ngn dorang...:p
saya yang cari masalah..tiba tiba nak stress..hahahaa...da tau orang tu bersama dengan orang tu..yang kamu pegi call watpe....
then pastu saya terus call opiee..
menjerit dekat dia..macam orang gila...hahahahhahaa.....

me - opieeeeeeeeee...u pegi mane...finally i dpt call u
opiee - i malas nak angkt phone...iman call pon i tak angkt
me - oke oke..u tak bace ke name han kt ur screen ;p
opiee - bace..tp i malas..nak angkt...hahahahhaa..btw u kat mane ni?i dgr bunyi ombak
me - i kat teluk cempedak...hahahaha...berpoye poye...;)
opiee - u merayap jew...u tayah la jerit jerit i dgr la....
me - i ske jerit oke...i kan gedik..ahhahaa...( sambil jerit lagi )
opiee - u memang gedik oke.......hahaaaa
me - glew kejam u pgl i gedikkkkkkkkkkkkkkkkkk ...waaaaaaaaaaaaaaaaaa
opiee - da da ..tayah jerit jerit

apetah yang saya borak dengan opiee lagi saya da lupe...dialog kat atas tu pon saya hentam jew..
hahahahhahahaahaha

so saya punye entry yang last entry tu...tak de makne la...sebab entry ni masih lagi saya nyatakan pasal die ;)
means...entry last entry tu kena tuka name...hahahhahahahaa





"dont be so sarcastic. i know what you're like. of course you want me to touch you there.
who else knows your body better than me? "









*sayatadesuarasebabasekjeritsepanjangari

8 comments:

f.a.r.a.h said...

ok! kamu sungguh GEDIK! ;P

hans said...

hahahahha
posing habis

i'msosupernotcool said...

wtpe kt teluk cempedak?
best ke??

h.a.n said...

farah : saya gedik..tapi kamu lagi gedik kan babe?

h.a.n said...

hans : hahaha...posing itu menyeronokkan ;)

h.a.n said...

i'msosupercool :
pegi berpoye poye..
i da review kat page i la ;)

BuLaN iTu aKu said...

see.. nampak sangat tak sayang bulan...
pegi tak ajak pun!!

h.a.n said...

bulan :
nextime t sy ajak kamu oke...........
;)
farah pon sy tak ajak la...
;)