Friday, December 4, 2009

saya suka saya

semalam fara balek shah alam dengan kawan kawan dia...on that day mase die sampai saya da tido...sangat sangat penat..sebab kena hujan plak lak...hahahaha..;))

so fara cam rindu sangat la kat saya...masuk bilek terus peluk saya..
and i really miss her damn so much...;)

die suruh saya amik education kat unisel...maybe sebab area area shah alam kot...saya da tanak da kat uitm..kalau masih course yang sama...;))

saya nak amik unitar kot..t ley jadi cikgu math...
SELAMAT PAGI CIKGU HAN~~hahahahaa

maybe sebab abah saya cikgu...so darah perguruan itu masih lagi mengalir kat saya...hahahhaha...

ntah la babe...aku pon cam penin penin ni nak masuk uitm ke tak...hahahaha

6 comments:

f.a.r.a.h said...

sumpah rindu ok? tapi kmu tdo! :P

h.a.n said...

aku pon rindu...rindu sgt sgt...
tu sebab asek tanyer jew.....
tetdo...dengan tak menggunakan kipas...;))

hans said...

cikgu han
belajar elok2
huhu
budak2 zaman skrg semua pelik2 sikit

h.a.n said...

time kaseh time kaseh..
kalau anak murid nsome..ley ngorat...;))

f.a.r.a.h said...

sengal han. nak ngorat budak2. anak ikan la weh. haha

h.a.n said...

hahhaa... anak ikan anak ikan
aku pernah lak couple ngn anak ikan..
suatu ketika dulu
ahhahhaha