Tuesday, December 29, 2009

up up

i'm going up..maybe ;)

the reason is because
  • saya da pandai tanak angkat phone ;)
  • ignoring the other people
  • reply text orang dengan kejam
  • grateful with everything
  • keep my secret properly
  • found mr.drummer yang comel duduk kat blok sebelah :)
  • da tau makna apa itu kesakitan ;)
  • makan nasi sekali sehari
  • ber blog walking itu sangat best
  • do not say sorry on everything
  • going to be so heartless
  • da tanak berusaha kepada sesuatu yang tak pasti
  • tanak nangis lagi kalau lapa..sebab airmata da kering da..nangis 2 weeks non stop ;)
  • tanak rindu dia lagi or tunggu dia lagi ;)

13 comments:

f.a.r.a.h said...

keep it up babe. it's a gud thing. ;)

h.a.n said...

yes yes
i will :D

h.a.n said...

yes yes
i will :D

░♥si lampu neon♥░ said...

aku harap akuleh jadi cam ko!

h.a.n said...

mau jadi macam mane?

Daud Mili said...

"....tanak rindu dia lagi or tunggu dia lagi ;)..."

bleh ke?

i'msosupernotcool said...

siape mr drummer tu?
lu duk block mane?
ntah2 gua..
haha..

mmg x la..

h.a.n said...

daud :
i cube oke...;)
heeeeeeeeeeeeeee
tapi tatau boleh ke tak...
:)

h.a.n said...

i'msosupercool :
i duk s.7 komersial la..
u dok mane?

klo u comel...bole jew i ngorat ;p

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

that is how im showing my rebellous..yeah..!! heheh..

Rara said...

ni azam tau bru ke han? :)

h.a.n said...

kakuna :
yeah yeah ;)
thanks ;)

h.a.n said...

rara :
heeeeeeeeee
maybe....
tapi tatau la menjadi ke tak?