Monday, February 1, 2010

birthday MAK

actually birthday 25 hari tu...tapi mak dengan daddy pegi indon kan?

so nak jadi orang yang pertama wish tu memang taley la.. :(
try call mak dari pagi sampai malam pon taley...haih


tapi on that day mak da nak balek malaysia da..;)
bila da dekat rumah..batt hp mak bole plak flat kan....haiyaa....


MAK...tolong la cas phone oke....nak wish birthday mak...terpaksa call abang..:)

and..saya jadi orang no 2 yang wish...

saya dengan mak saya..yang suka paksa saya kupas bawang :p













HAPPY BIRTHDAY TO YOU

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

HAPPY BIRTHDAY TO HJH MARIAM MD SALLEH

HAPPY BIRTHDAY TO YOU




saya selalu jadi orang 1st..but for this birthday saya jadi orang no 2..hurmmm..;(


tape tape..saya tetap top 5 oke ;)
so last saturday..kitorang celebrate birthday mak kat uma manje...;)
bithday mak..tapi mak yang masak...hahahahaha...;)
saya bole plak..datang lambat......bila orang baru nak makan..dengan senyuman saya bole ketuk pintu and bagi salam ;) (pergh..baru sampai uma)
hahahhahahahhahaha...glew DATIN saya ;)
tapi yang tabest mak saya masak sume makanan saya tak makan...:( haiya...
  • ikan terubuk bakar
  • udang goreng berlada
  • kerang bakar
  • ayam goreng berempah
  • sayur campur
  • sotong goreng sambal

saya just makan ayam goreng tu jew plus dengan sotong goreng sambal..;)

saya tak makan ikan tu..sebab die terlalu banyak tulang...saya tak makan kerang and udang..sebab die payah :p....hahhahahhahaaahahhha...kalau de orang nak bukak kan..saya makan jew...tapi hari tu..kakak and mak saya tanak layan saya :( haih

tapi yang bestnyer...mak saya tetap..buatkan puding coklat kesukaan saya ;) TERIMA KASIH mak !!!!!!!

everytime saya balek..saya akan suh buat..plus saya memang akan merengek rengek nak makan puding tersebut !!!!..saya tak kisah makanan lain kalau ade puding tersebut !!!

ape ape pon saya tetap SAYANG sangat sangat sangat sangat MAK saya

HJH MARIAM MD SALLEH

8 comments:

Husna Hadzarami said...

terliurnya tengok menu mak awak masak! nyum2 :P
happy bday tu ur mom :)

Mama Qaseh said...

Hepi Burf Day to my beloved mak sedara forever 'Uda'..
Mga Uda d pnjakan usia dan d limpahkan rezeki yg manyakkkk skali.
AMin

Ah Fatt said...

pasal x makan lak?
rugi2

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

h.a.n said...

kak husna ;
heeeeeeeeeee..
memang terliur...tapi i tak makan..
haiya ;'(

h.a.n said...

enon ;
yeeeeeeeeeeee..t aku cakap dgn ude ;)

h.a.n said...

ah fatt ;
sebab i memang tak makan makanan tu ..
haiya

h.a.n said...

hans ; oke oke...t i vote u ;)