Wednesday, January 27, 2010

satu + satu

glew...da bape lame tak update blog ni...berblog walking pon da lame tak wat...nk update pasal birthday mak pon tajadi..tunggu celebrate ari jumaat ni la..ley letak pic nanti :p

since tade ape bender nak merepek..kat dalam blog ni...tu yang da lame tak update tu...ble tengok dashboard...sumer orang da lame update blog...tapi kalau update ader ke orang nak bace kan?blog merepek oke...haih

lately ni saya suka tulis poem..tapi saya just save dalam draft hp jew..:p
maybe ombak ombak hidup saya tak tentu ala kan..:)
sebab ape yang saya rase..ape yang saya pk..saya akan taip and save dalam draft ;)
kalau dekat blog..nanti ader orang bace..dalam hp tade orang bace ;)
sebab hp selalu ader kat saya jew :p
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sometimes..saya tatau pon apa saya buat ape saya fikir ape saya rasa tu betul ke tak...?
dia bole jadi pelik dan merepek.....and saya tau kawan kawan saya tak suka ape yang saya wat ni :(
ntahlah..bila difikirkan balek...saya suka jew...sebab saya tak reti la.....nak......

right now...saya punye misi nak kurus balek..sebab saya da GEMOK oke...
kalau dulu..saya adalah umat paling MALAS nak pegi bersukan..sekarang saya da rajin sket da ;)
dulu teman orang jogging...saya duk lepak tepi tasek bace komik plus dengar mp3 kt phone ;)right now..saya da lari keliling tasek plus cuci mata tengok mamat mamat nsome berpeluh peluh :p

tiba tiba saya rindu dengan jiran saya atas uma yang nsome tu....:( dak dak rumah ni selalu nampak die..tapi saya jew asek tak nampak...:( saya siap cabar dorang sila dapatkan facebook jiran tu untuk saya :p

nak FACEBOOK jiran atas uma tu ;)

kalau la farah tau..saya tergedik gedik nak facebook jiran yang kami berdua tergila gila kan tu...heeeeeeeeeeeeeeee....
mesti kamu jeles kan babe?
hahahahahahhahahahahhhahahhahahahaa
babe....glew rindu kat kamu....since kamu da pinda umah ni :(

tapikan saya tatau la...kalau jiran tu tau yang saya tergedik gedik suka kat dia :p
kalau terserempak...muka saya mesti blushing glew....plus malu malu...ble die senyum and tegur saya :)

tapi yang penting dia sangat sangat sangat COMEL :)




*i tak gedik oke JARED LETO

4 comments:

Waniey said...

aku xsgka kwn aku skrg da pandai gedik.. kikiki.. =p

Daud Mili said...

hahahaa....tak tau nak cakap ape,... orang handsome,..pompuan mane tak suka tengok...hahaha...~

h.a.n said...

waniey :

hahahhahaha...
mane de gedik okeeeeeeeeeee

h.a.n said...

daud :
mestilaaaaaaaaaaaaaaaaaa

die sangat sangat comel oke