Saturday, January 16, 2010

saya nak buku

ole kerana saya sangat TENSION sekarang...maka saya nak buku untuk dibaca...
please la..
i need more books right now..before saya wat bende pelik pelik..
please...saya da tanak nangis...sebab makin saya nangis..saya akan lagi TENSION...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kali ni..saya memang TENSION glew glew oke..sangat sangat

da la saya belajar mencarut kat facebook saya..and saya da private blog ni untuk sementara..
sooory yew..
nanti saya open balek blog saya oke ;)







*ombak mood saya da tak tentu hala ni :[

6 comments:

Waniey said...

babe.. nape nie..
story la.. nie msti psl laki kan..??

Aina Belle said...

dear.. kalu ley xyah la pk bnda2 yg bukan2 such as MAN n LOVE. okeh? pk ur study je.

h.a.n said...

waniey :
biaser la...
masalah jiwa :)

h.a.n said...

aina :
yeah yeah

Husna Hadzarami said...

baca la Shopaholic, mesti gelak macam gila lepas tu :)

h.a.n said...

tu la.. nak bace...
tapi kena buy dulu la gamaknyer..
tapon pinjam kat orang jew :p