Friday, February 5, 2010

f r i e n d s

eznira : yang akan wat saya gelak sepanjang hari..kalau dia marah..saya akan nangis..dan cuba sedaya upaya saya akan pujuk die balek macam orang glew :p family die kenal saya and family saya kenal die ;) saya penyimpan mohor rahsia besar die :p

joy : kenal sejak kecik..teman pergaduhan teman belajar teman merayap ...haih....teman lepak kat uma ;) serious jew..saya suka maen..tapi kami bole rapat

norsiah : tempat saya meluahkan perasaan........everything....exbf pon saya tak pernah share everything....saya tak rahsia ape ape dengan die...;) suka tersenyum..marah saya pon tersenyum ;)

wanee : tegas on everything yang akan wat saya takot dekat die...tapi saya tau die sayang saya sangat sangat...;)

zainizam : penasihat terbaek saya sepanjang zaman !!! mak saya suka banggakan die depan saya !! kawan saya yang paling contoh terbaek mak saya pernah kenal ;)

farah : minah yang glabah glew...mulut tanpa henti bercakap...emosi kadang kala tak tentu ala..
tapi die sangat baek...pembuat kek paling sedap diantara kawan kawan saya ;)

sarah : die sangat sangat sangat sangat baek...sampai saya tatau nak describe die macam mane...
die sangat sangat baek oke !!!!!!!! i memang sayang u glew glew oke ;)

aini : die oke..saya suka die...kami sekepala dalam segala hal..kami takla baek sangat plus takla jahat sangat pon...die sangat sangat kemas..plus sangat sangat lembap...paling menyampah..kena tunggu die..haiya....kalau nak janji ngn die..kena janji sejam dari waktu yang dijanjikan...;)

diana : saya pernah menangis dekat dia ..die pandai calm kan saya..even die sangat sangat clumsy...die sangat sangat strong..tapi sumtimes saya tau..die takla strong sangat pon...kami slalu pretend yang kami ni cam sangat sangat sangat strong ;)

sai : orang yang akan kemaskan barang barang saya ;) die sangat sangat rajin oke melayan karenah saya yang merepek ni :p

bear : manusia pelik...tapi suka bagi saya nasihat yang pelik tapi bermakna ;) suka update kan notebook saya ;)

lynda : sangat sangat nice....saya pelik dan suka buat bende merepek..tapi die still layan saya sampai skang....suka glew layan kepala saya yang pelik ni :p

alif : bestfriend saya yang paling best..sebab tak pernah nak bantah ape saya buat...good supporter ;) duduk johore lame..tapi sampai skang tak abes keliling johore..haih

alun : glew , sensitif , semangat kawan yang maha tinggi...die suka buat kerja glew..nasihat ape ape pon..masih buat lagi..haiya

aida : emosi , kejam tapi baek hati ;)

zulhafiz : si perompak hati ...;)

hazwan : budak gemok yang suka buli saya buat keje sekolah die mase diploma :) plus suka ugut ugut kalau saya tak buat :p

nasrull nafis : suka panggil saya dengan name penuh saya !!! haih...everything die happy or tak..die akan call saya mule mule ;)

lotfi taib : selalu pinjam kan telinga die untuk dengar ayat ayat keluhan yang saya da susun :'( nasihat saya bagai nak rak...tapi saya hanya promise...tapi tak pernah nak buat :p soooory sayangku

syam : teman saya belajar dan kami repeat sama dalam subjek merepek tu :p haih..suka anta saya kat komuter kalau saya nak balek pj ;)

farhan : exboyfriend yang da jadi bestfren...hahahaha...kepoh glew kalau saya susah hati...duk jauh kat united kingdom..tapi masih lagi kepoh ;)

mokhtar : saya selalu buat bende merepek yang akan buat dia marah glew glew..tapi nanti nanti die akan maafkan saya akhirnya ;) tapi die suka buli saya !!!! muka saya ni cam senang sangat nak dibuli ke?haih






i'm totally freak !!! but i always grateful i have so many friends can accept me...no matter what ;)
to tell the truth..i always love you damn so so so much my friends ;)





*saya ramai lagi kawan baek....tapi saya tatau la...nak tulis pasal ape ;)
soooooooooooooooooooooooory kalau ade name kamu tak dinyatakan....tapi ni diantara kawan kawan saya yang saya sangat sangat rapat ;)







6 comments:

i'msosupernotcool said...

seronokkan berkawan..

Diana Wawa said...

hahahaha,,tq sayang :))

h.a.n said...

seronok sgt sgt sgt

h.a.n said...

sayangku : heeeeeeeeeeee..
my pleasure

Anonymous said...

saye bangga dapat kawan mcm anda
~eznira~

Anonymous said...

u i love u.....u pown aek sngt...

semua org ad bk n buruk nyer u...u take care taw