Monday, March 1, 2010

great weekend (;

last week balek johore yang mendamaikan ;) dengan manje, abg hasyim , haziqa plus sorang yang tak dikehendaki exboyfriend yang da merangkap bestfriend MOKHTAR!! ;) hahahaha
actually die tak plan pon nak ikot kot :p ajak ajak ayam jew :p hahhahaha

pergh...rasa damai glew kot...kat johore..s.alam agak sucks la lately ni...:p hhahha...ntah la..tbe tbe rase..s.alam sangat sangat tabest kot :p maybe de orang yang tabest..tu sebab tabest kot :p

ktorang bertolak pagi dari pj..then singgah melaka untuk pegi wedding :p for the 1st time saya pegi wedding pakai skinny jeans ngn tshirt :p hahahhahaha...helloo..i'm a girl but then..tapakai baju kurung..sungguh kurang sopan oke :p

sampai uma dalam pukul 4 camtu la..tapi mak and daddy tade..pegi uma sape tah de wedding gak :p
ya ALLAH..johore pon panas gak oke :p panas glew...tapi mendamaikan...hehhehehehe.. ;)
so petang sampai ke maghrib ktorang just lepak uma jew..sambil wait mak plus daddy balek :p
then malam baru la kua...itupon jap je...sebab saya nak tengok bleach marathon kat animax :p mane bole tinggal oke....ichigo boyfriend saya tu memerlukan saya menonton beliau :p
awww awwww

saya tengok bleach dari pukul 11.30 p.m sampai 3 a.m.. ;) semua orang da masuk tidur..saya masih didepan tv..;)
"hey u apsal tak tido lagi ni...tabest lagi anime merepek u ni?" "belum la..u pegi jew la tido..i nak tengok sampai abes ni :p" ble mokhtar kuar untuk pegi toilet and die masih tengok saya masih lagi didepan tv pada pukul 2 a.m ;) hahahhaha...

esok tengah hari saya da balek s.alam da..sungguh bosan oke..tapi kat dalam rumah tu..saya la orang yang paling last bangun...hahaha
sampai mak saya kejut camni " bangun la...kau jew yang tak bangun lagi..semua orang da bangun da..mak pon da watkan ko punyer puding " " jap jap mak bagi orang 5 minit :p orang nak sejuk sejuk dalam bilik mak yang de air cond ni..hahahhaha "

mase breakfast ade ke patut daddy mak plus manje sibuk memalu kan saya depan mokhtar..haih :p

then around 4.30 sampai s.alam..yang sungguh buhsan itu..huhuhuh...saya tanak balek s.alam !!!
hahahahaha
then saya kua lagi dengan mokhtar pegi makan dekat s.7 baru...then pas makan nasi goreng ayam yang tak sedap tu...ktorang lepak kat tasek s.7 cuci mate :p
hahahahahhahaha...glew best tengok mamat nsome berpeluh peluh :p heeeeeeeeeee
saya tak bape la suke sgt lepak tasek wearing jeans :p hurm...
tapi mokhtar la yang nak lepak sangat...layankan jew la....





*johoreyangmendamaikannnnnnnnnnnnnnnnnn ;) awww awww




No comments: