Friday, February 19, 2010

reduce calories dengan tangga yang amat kejam

semalam saya pegi sg gabai dengan boy, hamzah , bear ,aiman, bulat plus sorang budak pompuan name syima kawan hamzah ;)

saya pergi pon...ble boy message...ajak pergi sane...

pergh...kali ni..saya memang reduce calories sangat sangat oke...mendaki tangga yang tersangat la tinggi oke...
die punye penat lebih dari saya jogging 2 round kat tasek atau berlari atas treadmill...
ni boy punye angkara la...:p

saya tatau la...bape banyak kalori saya terbakar...sebab saya berpeluh peluh yang amat sangat oke...bile kat gym saya tak berpeluh macam tu....:p
kalau la ade jam polar yang macam biggest looser asia tu kan best ;) mesti saya da tau da..bape banyak kalori saya telah dibakarkan ole tangga tangga yang amat kejam tu :p

saya kesian kat bulat..die da mendaki tangga yang amat kejam tu...tapi die tak mandi pon :(
sebab die tersangat sangat penat plus macam nak pitam...
kesian glew oke....
tapi saya pon tak mandi gak :p sebab phobia..hahahha...dulu saya pernah kena lemas dengan classmate saya mase kat sg.congkak..:( sg.congkak jew kot..pon saya bole lemas :p


saya pernah pergi sg.gabai ni..tapi dulu la..mase zaman zaman kegemilangan saya...ketika belum lagi berumur 10 tahun ;) seingat saya..saya pergi 15 tahun dulu :p
pergi pon dengan family :p

tapi walaupun kaki saya shaking :p saya have fun la kat situ...
thanks boy :)





*thanks again babe....listen all my stupid problem :p...and plus sedap glew oke..mee yang u masak tu..harapkan i masak..sampai nexyear pon u takan merasa :p


12 comments:

Anonymous said...

hahaha.. pelik je mee sedap.. cincai je kot..

embun d tengah malam said...

dasyat tul tangga tu..hihi

Moon Death Spell said...

rasa segarkan lepas berpeluhh

hans said...

hahahaha
kesian anda

Rara said...

gabai mg memenatkn..bdn peluh2,tros terjun,sgt beshh..hehe

h.a.n said...

boy : oke la tu..u yang masak kot :p
kalo i...tah rase ape tah :p

h.a.n said...

embun : agak la...
glew kejammmmmmmmm

h.a.n said...

bulan : segar ape nyer...
separuh nyawa ku pergi

h.a.n said...

hans : sedey glew

h.a.n said...

rara :
memangggggggggggggggg
best best...tp i tak mandi pon ;)

Ah Fatt said...

sungai congkak x dalam ler... camana blh lemas? haha

gabai pun x dalam

h.a.n said...

hahahaha....
tu la glew pelik kan?