Wednesday, March 24, 2010

d i a :)

entry ni terkeluar bile bace balek entry entry lame :) plus ade bace entry farah alia :p
heeeeeeeee..sometimes saya memang akan wat semua kriteria untuk mencari bf :) hahahhahahaglew budget cam hot sangat la kan kan kan kan hanizahjmalek :) takisah la..yang penting saya suka !! hahahahaha


  • dia mestilah tau basic basic agama ni :) saya bukanlah baek sangat plus dia mestilah bole bimbing saya wat bende bende baek kan kan kan ?

  • dia bole accept family saya as saya pon bole accept family dia :)

  • dia mesti left-handed :p sebab saya da tangan kanan kan :) tapi saya slalu gunakan tangan kiri more than tangan kanan :)

  • dia mesti lagi pandai dari saya !! hahaha..t dia bole la ajar saya yang tak pandai sangat ni plus suh saya rajin sket !! kalo bole dapat dean !! hahahahah

  • dia mesti la kelakar !! plus yang bole wat saya gelak kaw kaw sepanjang hari

  • dia mesti pandai maen basic instrument !! tak kisah la kompang ke ? guitar ke ? drum ke?hehheheh kalau saya ade basic maen guitar dengan keyboard !! die mesti lebey dari itu :)

  • dia mestilah yang tersangat la cool oke !! sebab saya ni tersangat la blur ..so kalau borak ape ape ..saya mesti cam lambat paham sket !!

  • dia mesti tinggi dari saya oke !! sebab saya rasa cool glew ble cakap dengan dia sambil mendongak !! hahahahha..

  • dia kurus cam drug addict !! tapi untuk orang orang yang badan tough bole diterima gak la..rase cam safety jew jalan sebelah dia

  • dia mesti comel :) tapi saya tersangat la suka kalau ada jejaka si gigi besi !! glew comel kalau tengok die tersenyum oke !!

  • dia mesti sweet :) tak perlu romantic sangat !! heeeeeeee..kalau saya jalan lambat..die toleh sambil cakap "bole jalan cepat sket tak ?" saya da rase cam di awangan da :)

  • dia mesti suka saya yang blur tahap tak tentu arah ni..sometimes boleh gedik yang amat sangat yang taley abeskan makanan ..:p , tasuke glew glew lagu rock kapak !! , bole jadi malas yang amat sangat :) bole nangis sebab lapar jew..suka sakat dia :)

  • dia bole melayan yang suka bace buku plus tengok wayang plus amik gambar banyak banyak :p

  • dia mestilah seorang yang art sket :) saya cair kalau dia bole wat kad besday or ape ape pon by his handmade :p

  • dia mesti pandai berfashion :) tamau la selekeh sangat :p simple as me oke kot :) sumtimes when he wearing tshirt and jeans plus a smart watch pon da nampak sangat cool da :)

  • dia mestila pandai divide mase dia..between family , me and friends :) saya tanak la dia asek berkepit dengan saya jew :p heeeeeee..kalau bole dia ngn his family mesti ada good relationship :)

  • dia mestilah pandai built up diri dia :) takan saya plak kan ?

  • dia bole la layan saya yang kepala gila gila tak tentu arah ni..saya suka simpan,,tak reti nak marah !! kalau marah pon..hanya di fb , twitter or blog !! hahahah...kalau marah pon..kejap jew..ble dia tanyer "marah ker " bila saya jawab "mane de " means saya da oke la tu...hahahhahahahahah...

  • dia mesti tahu yang saya ni addict dengan internet , anime , books , and sprite yang akan bole wat saya lupakan dia seketika :)

  • 1 thing saya harap dekat dia jangan buli saya !! kerana saya sangat mudah dibuli !! haih






*oke oke ni jew yang ade kat dalam pemikiran !! esok luse maybe ade ++++ lagi :)

8 comments:

::contengan hati::)) said...

wah2..
manyak nye syart..
hehheh ;)

h.a.n said...

heeeeeeeeeee...
ne der :)
saje je

embun d tengah malam said...

mcm tu i tak layak ..hehhehehe

h.a.n said...

embun : hahahhahaa..
merepek jew la..:)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

macam puteri gunung ledang syarat dia

h.a.n said...

puteri gunung ledang !! die lagi pelik kot !! heeeeeeeeee

f.a.r.a.h said...

sy suka semua kriteria kecuali yang krus eh? kenapa kah? hahaha!

h.a.n said...

mestilah kurus !! sesuai sket ngn aku yg comel ni :)