Tuesday, March 30, 2010

d a m a i :)

haih :(






last night saya , eznira , imran , wanee plus fadhil pegi andalus..actly saya malas nak pegi :)
tapi imran punye semangat waja ajak..so saya terpaksa pegi la :) saya pegi pon sebab rase cam down !! tapi tak la down sangat pon..so bile dorang ajak pegi shisha..join jew la..
hahahahahhahaha...
saya try shisha !! banyak kali kot !! everytime saya try !! mesti saya keep on batuk batuk !! haih..tanak la isap lagi :p

kat sane !! aktiviti amik gambar la..yang paling best !! everytime pegi andalus mesti amik gamba !! tatau la nape...same jew kot design andalus dari dulu sampai sekarang !! actly ktorang punye nak pegi shisha bar tu..tapi cam tak happening jew..so ktorang pegi la lepak andalus !!

then pas pegi andalus ktorang plan nak makan western food kat house of stik tu..tapi tutup plak !! haih ..tade rezeki nak makan western food on that time :(
sian wanee...sebab ktorang asek cakap chicken chop tu sangat sedap kot !! saya semua sedap jew :p

saya rase sedey ble my exboyfriend confess yang die da gf baru :/
no more texting with him , no more calling , no more bullying , no more crying , no morethreating , no more fighting , no more laughing and no more everything :(

maybe ..i'm afraid losing him..i love him..but as a bestfriend :( maybe bile dia da de gf..for sure la die tanak layan saya lagi kan cam dulu dulu !! yelah ..kalau saya happy or sedey sedey !! dia ade !! even menyakitkan hati gak la...tapi dia ada !! thats the point !!

so saya share ngn kawan saya pasal cte ni..die cakap !! " " you're not really love him !! you just afraid losing him plus why he can got a new one before than u !! "








and i'm selfish ?








* congrats :')


5 comments:

embun d tengah malam said...

chicken chop..terus rasa nk g makan skang

h.a.n said...

pegi pegi :)
sedap kot !!!

f.a.r.a.h said...

andalus ktne?

h.a.n said...

jalan damai :)

izzad b* said...

damai...