Sunday, March 21, 2010

hot air ballon plus karaoke (:

nak tengok movie ape pon penin !! last last tak tengok pon :p


dorang berdiskusi :) saya ngn sha amik gambar :p


saket la ngek !! kamu peluk saya macam tu !! :p


semua muka happy macam la dapat naek balloon tu :p



i look so skinny with pink t-shirt plus black tight !!


mood hindustan plak kan kan kan kan kan ?


nak maen waterball tu !!! haih


happy !! only 1 word !! :)


saya memang suka aktiviti melompat lompat ni :p faranina pon melayan :)


last saturday kitaorang pegi putrajaya nak tengok sangat hot air balloon :) oke oke !! bangun pagi pagi tau tak !! around 7 a.m saya da bangun da :) saya balek uma kat s.28 !! bangun awal adalah sesuatu yang susah kalau saya tido kat umah yang aman damai ni :) plus mak saya ade :p

then around 7.45 a.m sha ngn era da kat depan uma saya !! saya tak siap lagi oke !! plus dengan kejam kakak saya cakap kalau tak kemas umah jangan pegi !! haih !!
actually saya ade wedding kat melaka on that day !! cousin saya adam kawen !! tapi saya tanak pegi kot :p glew kejam kan kan kan kan ? hahahhahaha plus my niece fatin pon tanak pegi gak !! sebok nak ikut saya pegi putrajaya !!

glew ramai orang kat putrajaya !! plus panas gak la..:)
ktorang tade la merayap mane mane pon..lepak lepak makan plus amik amik gambar !! paling stress kat saner !! semua orang bawak dslr kot !! semua orang nak menembak hot air balloon tu !! yang bestnyer mereka menjeleskan saya dengan lens yang panjang panjang !! pergh !! harga ribu ribu tu !! ader uncle tu siap gune nikon d90 plus lens yang harga 5000 sumting kot !! glew best !!!

pas tunggu faranina ngn mud yang agak lambat sampai..ktorang " borak borak la "..:) biaser la saya ngn era !! tu sebab kami bole jadi kawan baek !! hahahahhaha

then around 12 sumting ktorang gerak pegi alamanda :) plan nak tengok muvie :)
tapi ble da kat gsc tu !! 1 movie pon tak tengok !! hahahaha..saya bole plak suggest jom tengok
" jumbo gajah biru " hahahahahhahaha !!! nak plak saya tengok cte macam tu kan ? v3 pon saya tanak tengok !! cte melayu tipikal !! :)

then pas lunch kat foodcourt...ktorang plan pegi karaoke !! pergh karaoke la yang paling best kot !! suka suka :)
saya jew karaoke banyak lagu kot !! lagu untukmu by muh , karma by cokelat , don't speak by no doubt , ketahuan by matta , bad romance by lady gaga , aku skandal by hujan !!
karaoke penuh semangat oke !! saya la umat manusia yang tasuke sangat pegi karaoke !! tapi aritu cambest gak !! ahhahahhahaha..:) suara pon bukan sedap sangat !! tasedap langsung oke !! dorang suka cakap saya nyanyi cam bersajak !! glew kejam !!

lupa plak nak cakap before tu saya ngn faranina and kawan kawan lelaki die pegi maen game kat tempat permainan kanak kanak :)
saya bole kalah teruk ngn faranina dalam game ape tah :) glew kejam faranina :p





*saya have fun la..thanks eznira rhazali , niesha zulkifli , faranina , mud plus fatin ana buah saya :)

4 comments:

embun d tengah malam said...

wah..best2

hans said...

kedengkian gua membuak2

h.a.n said...

embun : best best :)

h.a.n said...

hans : lu aphal nak dengki ngn wa ni...wa de wat salah ker ?
ahhahahaha..
lu memang suke jeles ngn wa kan kan kan kan ?