Thursday, March 4, 2010

k e t a w a tanpahenti (;



i got low blood pressure ;) saya tatau sebab ape saya bole dapat...hurm...last nite...badan saya panas teruk...so esoknye saya pegi klinik..but before tu..saya temankan era pegi klinik..sbb die yang demam...tapi on that night saya baring baring dengan die...die cakap badan saya panas...tapi saya rase biaser jew...;) esok bangun pagi pon...saya rase oke jew....ble saya balek pj pon..masih oke lagi...tapi..tah nape tah..pas saya text dengan era..badan saya da tak oke...die terus panas..hurm..plus ade merah merah kat badan saya :(
esok saya pegi klinik dengan kakak..then doctor tu cakap .."tekanan darah u rendah la "
haih

saya wat status kat facebook about "low blood pressure" ramai suh makan makanan organ organ dalaman tu..hurm..saya tamakan la makanan camtu...haih..then yang saya tau..bestfriend saya cakap..kalau kita selalu ketawa..tekanan darah kite akan kembali normal...so saya nak ketawa tanpa henti la....if de problem pon..die akan heal sendiri..;)
backpain saya lately ni pon selalu kembali menyerang...kakak saya cakap...sebab saya 24/7 menhadap notebook tanpa henti...tu sebab backpain saya selalu datang..but before ni..saya pernah accident...saya rase sebab tu kot :p (sedapkan hati sendiri )

tapiiiiiiiiiiiiiiii..saya belum cakap dengan parents saya pasal ni..i just don't want they worry about me...dulu mase asthma saya datang pon..dorang da kecoh satu johore...hahahhahahahaa..
so saya rase..saya malas la nak cakap..bole tak...
sebab...saya rase....selagi saya bole bertahan..saya bertahan oke..tak kisah la...bertahan pasal saket or whatsoever....

so right now...saya nak k e t a w a tanpahenti..sebab saya rase kelakar la...saya masih mude..dan ada yang menganggap saya masih lagi budak sekolah form 5 tapi saya da ade macam macam penyakit ;) hahahahhahaha...
glew pelik kehidupan saya kan ?
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;))
maybe my new therapy is k e t a w a tanpa henti ;)







*maybe ni ujian TUHAN untuk saya kot ;)

7 comments:

Aina Nona Nano said...

makin berumur ni mcm2 penyakit lak dpt.. :) jaga makan, jaga kesihatan.. take care

xoxo

h.a.n said...

mane de makin berumur la sayang :(

jage makan..memang jage ponnnnnnnn sampai tak makan tau tak :p

thanks..love u toooooooooooo
xoxo

embun d tengah malam said...

tak makan bukan jaga makan..jaga kesihatan ya

Moon BlooDy Spell said...

betul la han..
makan organ dlaman..
bahaya tau kalau low blood prseure
jga kesihatan yunk

h.a.n said...

ye ker?
susah la nak makan..sbb i bukan org yang suke makan..;)
heeeeeeeeeeeeeeeee

thanks...i akan jage kesihatan oke ;)

h.a.n said...

cik bulan :

oke oke..thanks ;)

tapi tak sedap kan...organ dalaman tu kan kan kan ?

h.a.n said...

cik bulan :

oke oke..thanks ;)

tapi tak sedap kan...organ dalaman tu kan kan kan ?