Monday, March 8, 2010

Sungai Congkak

beraksi glew :p
perangai
my housemate..tapi de sorang tak termasuk
budget orang bz jew kami berdua ni :p
semua semua



last saturday...pagi pagi saya da bangun sebab...saya nak pegi sg.congkak with era and her classmate..including my housemate tooo :p

1 minicooper , 1 kancil , 2 satria , 1 honda plus 1 perdana :)

itulah kenderaan yang membawa kami ke sg.congkak... mere adalah orang kuat dalam plan ni...heeeeeeee

kami yang kat rumah ni..masak mee hun plus dengan wat sandwhich..tapi saya tolong sket sket jew...saya bangun paling lambat plak :p

saya da la bawak dorang sampai sesat sesat..hahhahaa...yelah..last saya pegi 2 tahun lepas kot :p
mane la nak ingat...heeeeeeee ;) glew kelakar...thank god....dorang tak wat amukan puaka kat saya :p

sampai sampai kat tempat yang ditujui...kitaorang kena plak menapak sehingga ke zon 7...budak budak ni da merungut da..haih
yelah..kena jalan jauh plak..hahahhahahahaha...relax la..reduce calories kot..tak perlu buang duet pegi gym :p...

so finally sampau gak ke zon 7..sampai sampai jew..baru nak rehat rehat...tiba tiba..mere kate..arep pon da sampai...
ha? sampai da....without telling me...haih...die just anta sate..then tros pergi...
die just anta sate jew..menapak jauh jauh hanya untuk anta sate..glew hebat la tu kononyer :p
saya tak tegur die pon...die pon tak tegur saya....:p

then ..all the boys..sebok wat tempat nak bbq..saya dengan eznira..terus melompat masuk air...yeah yeah..glew sejuk punyer air...kaw kaw punye sejuk :p

dorang pegi bakar ayam dengan sosej..saya lepak lepak dalam air...bile lapa naek makan...
pastu terjun lagi dalam air...pastu lapa balek..naek makan..:p dorang recycle lidi sate tu untuk bakar sosej..bijak gak budak budak ni :p
awww awww bestnyer jadi saya...heeeeeeeeeeeeee

yang best..time amik gambar.....saya memang la tersangat suke amik gamba :p
selamat..kak eila , wan ngn mere suke melayan saya :p
everytime dorang nak snap picture..mesti muke saya ader la punyer :p

sumpah best sepanjang mase kat sane...;)))
semua orang best la ;)))
era , ain , kak eila , wan , mere , sop , zul , faiz , fara nina , mud , aida , ajil , diman , gf diman, plus semua semua orang la kalau ade name yang tak dinyatakan :p






*memang best best best sangat sangat sangat ..penat tapi best

4 comments:

embun d tengah malam said...

mmg best u..sungai congkak kat langat kn

Cik Bumble bee said...

seronoknyer... dis year tak boleh ler nak berjimba sgt. next year la bru blh. letih!

h.a.n said...

ye ye...
kt hulu langat :p
u pernah pegi ker?

h.a.n said...

cik bumble : nape plak taley?
heeeeeeeeeee
sedey sedey :p