Sunday, March 21, 2010

moscow :)





oke oke saya tak pegi moscow pon :) semua semua picture ni...kawan yang berada di moscow mailkan :)
banyak lagi picture yang dia mail kan..tapi tak larat nak upload jew :)
moscow sangat tak best die cakap la...:) 8 months winter only 2 months summer :p
and another 2 months musim sejuk yang suhu serendah 15 :)
plus sangat mahal kat situ :p

kalau nak tengok pictures yang die capture sendiri bole la bukak laman web ni
http://www.flickr.com/photos/syahmiafnan889/
http://www.facebook.com/Syahmiafnan889

semua picture tu die yang capture sendiri :p

btw ble crita pasal fly..semua kawan kawan saya fly :) saya jew yang tak fly..haih !!
glew buhsan :(
same class even class yang sangat nakal !! biaser la sekola pompuan jew !!
argh !! rindu zaman sekolah !!!




*suke tengok pic yang cantek cantek !! thanks syahmi :)

2 comments:

embun d tengah malam said...

i pun rindu zaman sekolah i

h.a.n said...

memang !! glew rindu kot !! rindu nak jadi kanak kanak balek !! rindu nak pakai uniform !!