Saturday, March 20, 2010

tag dari farah alia :)

da lame tak maen tag tag ni :) tapi si farah tiba tiba tag plak :) so jawab jew la kan kan kan ?





1. Adakah anda rasa HOT???
HOT? mane de :0 saya sangat cool oke plus sangat sangat pemalu !! hahaahahha

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!




3. Cerita pasal gambar?

hahhaha..ni mase semangat berwc dengan abu muaz md hassan :) tiba tiba rase rindu dekat die..so saje je wat ni as desktop wallpaper !! pastu plus saje je nak susahkan orang yang maen laptop ni..hahahhahahaa

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
january this year !! semalam makan domino's then esoknye makan pizza hut !! so italian :D

5. Lagu terakhir anda dengar?
karma by cokelat :) tengah dengar pon right now :p sebab tbe tbe addict selepas karaoke kat alamanda tadi !! glew semangat nyanyi lagu ni :p

6. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
AH !! tah la family pangil camtu...cam tade kena mengena pon ngn name sendiri :)

7. Tag lagi 8 org
Huh. Kena buat ke? Ok2.
No. 1 - era
No.2 - dee
No. 3 - aini
No.4 - shy
No.5 -arep
No. 6 - waniey
No.7 - embun
No. 8 - supercool
8. Siapakah org no.1 kepada anda?
eznira rhazali ? saya penyimpan mohor besar rahsia dia :)

9. Katakan sesuatu mengenai org no.5
maybe i still suke kat u lagi kot..i just pretend tasuke jew :p

10. No. 3 ada hubungan dengan siapa?
boyfriend die la..nur muhammad :)

11. Bagaimana pula dengan no.4
sama jua !!

12. Pesanan kepada orang no.6
sayang kamu camne kamu sayang aku !!

13. Kata2 cinta untuk orang no.2
haih :)

14. Adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
2 2 blogger :)

15. Berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mentag anda
a. comel tapi pendek :p
b. clumsy glew sgt sgt sgt :p
c. Suka nanges. ;)
d. suke makan cheese cake die buat :p
e. housemate saya dulu :p

16. Persamaan antara KAMBING dan LEMBU
2 2 duk kat kampung !! hahahhaaha

17. Perasaan anda wat tag ni?
buhsan !! sebab penat !! hahahahahhahaha

4 comments:

embun d tengah malam said...

alamak kena tag..

i akan jwp nanti..

lambat atau cepat saja..

thank ya

h.a.n said...

oke oke :)

Waniey said...

aku pn ne jwb ke..??

h.a.n said...

kena la ngek !!