Wednesday, May 12, 2010

block :)

diri baru , hobby baru , plus semuanya baru :)

everything nak baru kan ? even ni bukan tahun baru :)

so hobby baru saya adalah block block orang yang rasa cam tak berkenan kat laman laman sosial saya :)

sometimes it sounds weird right ? but this is new for me :p

going to be heartless !! hahahaahhaha.....



block block orang !! hebat la :)

actually saya tak pernah pon lagi block orang :)

so sesiapa yang berjaya block orang tu :p sangat sangat hebat kot !! saya tabik hormat la kat die :)

belajar untuk memblock orang ni kadang kadang sungguh menguji kesabaran kot :p

rini saya date seharian dengan bos :) busy tahap maha dewa kot :p padahal bole plak update blog depan dia ni :)




*block block bukan batu blok :p

2 comments:

f.a.r.a.h said...

hoit. sejak bila kamu suke blog org nih? babe, change la your layout. rse macam susah nak baca la babe. and tuk moved on, kite kena la hidup terang sket. ;) miss u!

h.a.n said...

imy damn so much kot !! even duk s.a !! tajumpe pon :'(
oke oke..t change :)
nagi T E R A N G !!
heheheheheh