Monday, May 31, 2010

kegatalan :'(

baby haziqa and baby marissa dengan mak , makcik makcik plus tok ema :)


saya , and kakak kakak :)



ketika entry ni ditaip..airmata saya da laju da...saya mengalami kegatalan yang maha hebat...merah merah kat leher..merah merah kat belakang badan..merah merah kat peha n betis..merah merah kat tangan :'(

sungguh saya tak tahan da...!! nak wat pe pon taley..huhuh...tangan ni asek nak mengaru garu jew..
saya rasa saya alergic dengan daging kambing la..before ni tade pon saya mengalami masalah camni :'(

last friday family saya wat kenduri akikah untuk haziqa khaisara and marissa uzma :)
akikah..for sure la kambing la kan..:p
tapi setahu saya..before before ni saya tak alah pon dengan kambing..tapi saya tatau plak,...saya bole alergic dengan daging kambing :'(

tapi pas makan daging kambing tu..saya terus dilanda kegatalan yang maha dewa..
sungguh gatal oke !! taley tahan !! :'(

dulu mase kat arau..saya pernah alami gak gatal gatal ni...da puas merayap and amik gambar gambar kat academic high , sampai tak ingat dunia ..bila balek kolej terus kena gatal gatal..
pastu tade sape nak layan saya...bila saya da nangis kaw kaw !! baru dorang nak pujuk !! huhuhu....selamat najwa dengan montel tolong sapukan ubat tu :p
itupon lame baru nak baek :'(

then sekarang ni..saya nangis sorang sorang kat uma jew..hanya ditemani laptop dan tv :'(
telefon mak nak ngadu..kredit abes plak :'( hanya cakap sepatah 2 kata terus putus..
waaaaaaaaaa....sumpah saya sungguh sedey ni :'(

saya tasuka alami kegatalan oke !! sungguh saya tasuka oke !! huhuhuhuhu





*tapi makan daging kambing tu sedap jew :')


4 comments:

cekkeya said...

masa first baca tajuk entry nih, ingat kegatalan yang gatal gatal dengan lelaki ke apa. ahhaha

aku pun jadi alergic dgn kambing nih. asal makan je, kepala terus je pening cam orang mabuk. dulu2, tak macam tu pun.

hans said...

asal kita sama?
aku pun mingu ni mengalami kegatalan kulit yg melampau
tak tahu makan apa sampai jadi macam nih

h.a.n said...

yan : hahhahaa....mesti ramai orang tertipu dengan kegatalan tu kan kan !! ahhahahahha

h.a.n said...

hans : tu la...merah merah da ni :'(