Saturday, May 8, 2010

keseorangan :'(

bermula semula musim musim keseorangan saya kembali :

entahlah sometimes saya suka jew duk sorang sorang ni :) i need to be alone :p

tadi saya pegi ariani ngan jakel kat depan uma ni :p saya bukanla budak pompuan yang reti nak pilih kain ni :p everytime setiap kali raya or wedding or some event yang memerlukan memakai baju kurung ni..kakak kakak or mak yang akan pilih plus saya just senyum and terima seadanya :) type type kain ni pon saya tatau !! yang saya tau saya suka pakai baju kain cotton since sekolah lagi :p

if kalau ikut pegi shopping pon saya just ikut and tolong angkat barang and melepak kat kaunter plus usha usha orang :) aktiviti kesukaan oke :p

tadi saya kemas uma dengan bilik :) tatau datang mane tah mood rajin nak mengemas ni :p
heeeeeeeeeeeeeeeee
saya terjumpa 1 kotak hadiah yang ada ( kanvas , cd , wallet topman and kad birthday ) :'(
tiba tiba saya rindu kat die !! hurmm...
itu adalah barang barang yang saya nak bagi kat dia mase last birthday die on 25th feb :(
tapi sampai sekarang saya tabagi tabagi :'(

tatau la bila tah nak bagi kat die ? or bende tu akan terkubur macam tu jew :(








*demam

4 comments:

Huj@n said...

sorg2 eh?? bak la cini gift tu..hahhaha

NN said...

babe, so sorry...
max x bayar bil agi, so xleh nak msg2...
t kalau da bayar, org msg kamu k..
kamu take care sorg2 kat sane..
hehehe

h.a.n said...

qis : a'a..
jom la lepak uma..
kan kite bakal menjadi housemate kan kan kan ?

h.a.n said...

sayang :
hehehhe...
oke oke...
memang jage diri pon :)