Tuesday, May 25, 2010

kesilapan

kesilapan yang memalukan...last sunday saya balek uma kakak saya kat pj ..then saya nak balek shah alam naek komuter..oke oke..saya da lame kot tanaek komuter..tapi saya tau la..

sekarang ni dorang da separate guy 1 deck girl 1 deck !! takan campur campur punye !!

saya kalau sorang sorang !! memang la takan pandang orang laen punyer !! sibuk maen hp plus dengar mp3 !!
memang takan pandang kiri kanan punye la...
saya akan fokus kat diri sendiri punye...hahahha..glew poyo !! then sambil tunggu komuter ke pelabuhan kelang sampai :p saya bermessage message la..dengan kawan kawan :p sumpah buhsan kot tunggu komuter sampai :p

bila sampai..saya berjalan dengan penuh poyo...menuju ke deck yang agak kosong :p for sure la saya tanak masuk deck yang penuh kan ?

tapi saya cam pelik la..kenaper la..deck ni dipenuhi dengan lelaki jew..then..suddenly baru saya teringat !! yang skang ni komuter da separate between lelaki dengan perempuan !!

glew kelam kabut saya !! berlari lari nak masuk keluar dari deck tersebut !! bila saya sampai pintu jew..pintu pon da tutup !!
argh argh !! camne ni ...malu glew kot !! saya sorang je pompuan dalam deck tersebut !! argh sumpah malu saya..
mulut saya da terkumat kamit mengeluh geluh da :(

saya diri tegak jew depan pintu !! sumpah malu kot..nak tiba next station memang la lambat lagi...then ade 1 old indian guy..cakap " u bole lalu pintu yg tengah tengah ni miss "

saya lalu saya senyum..then saya terus blah !! huhuhuh..
then bila da kat deck pompuan..semua orang pandang kot !! huhu..malu lagi !!
then bila de seat kosong !! saya terus duduk and message nn !! huhuh..crite ngn die...hahahhaha
pas da borak borak ngn nn !! mokhtar plak call !! saya cerita ngn die...die bole gelak kaw kaw kot !! glew jahat kot !! patotnyer bersimpati la saya yang sungguh malu n comel ni :)

actually ni semua maulana punyer pasal la..saya da teraddict lagu rsvp !! huhuhu..asek dengar lagu die jew..sampai saya tak pk bender laen !! huhuhuhuhu



da lame rasenyer tak berenrty full in english !! asek manglish jew kan kan kan..huhuhu..tapi banyak bm lagi la...
rindu plak nak tulis in english :p



*teraddict RSVP

10 comments:

f.a.r.a.h said...

hahahaha! sumpah segan babe. gile pervert kamu! wakakaka!

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

laaa.. babe,.. if i tak bace entry u ni.. i pun tak tahu dah kena asing2 kan.. hhehehehehe

h.a.n said...

farah :
hahahhaa..tu la pasal !!
PERVERT !!
hahaha...

h.a.n said...

bulan : i da tau da...
cume i bole terlupe :(

ipa faiza~ said...

uit. kamu d tag. hehe

cekkeya said...

che'ah, nih azyan teknik bp. penat cari chatbox, tp tak jmpa pulak. so aku drop dkt sinih eh. aku letak link belog ko kat aku punye okeyh? ;)

ps://tak pernah lagi naik komuter utk ladies tuh.

hans said...

ekekkekekeke
lawak

h.a.n said...

ipa : oke oke..t jawab tag :)

h.a.n said...

yan : bole ajew..da follow da blog kamu :p

h.a.n said...

hans : ape yang lawak ?