Friday, May 14, 2010

a week :p

arini cukup seminggu saya kuar pagi pagi pas subuh !! and balek malam !! :)
glew busy tahap dewa punya..:p

plus saya asek sibuk date dengan ketua penolong pengarah :)

nak kate jadi PA die tak plak ..tapi just asek nak bantu dia wat presentation :p

everytime saya jalan kaki balek uma..saya selalu terbayang ade hantu or something nak kacau saya..huhuhuhu....

da la .. saya dengar cerita ade orang indon mati terjun tasek kat pusat komersial ni..huhuhuh....

oke oke..glew takot oke !! saya bukanlah umat manusia yang berani sangat plus saya memang tasuka tengok cita hantu pon :( tapi kalau muvee killer saya sukalah.. TERBAEK oke :p

yang paling pelik ..minda saya yang sangat genius ni selalu imagine bende bukan bukan :p
huhuhuhuh....

ade orang nak kidnap la , ade orang nak rompak la..( dulu saya pernah NAK kena rompak ) , ade orang nak ragut la , ade hantu nak kacau kacau la. ( semenjak mamat indon tu mati ) huhuhuh...

ecececeh...budget glew saya ni :)






*kerusi sangat jaat !! saya saket pinggang !! duduk tak bergerak gerak selama seminggu :(

2 comments:

f.a.r.a.h said...

hahahaha. beriya kmu ok bukan2 kenapa babe? lek ar. xde ape la. ;)

h.a.n said...

hahaha...
terpk terpk jew....
hahhahaa