Wednesday, June 9, 2010

adakah ? A P A K A H ? mengapakah ?

tajuk glew nak poyo..tanda soal banyak banyak macam tu..sepak baru tau...hahhaa
tatau sebenarnya..nak merapu kat blog..tu yang tajuk cam haram tu...keji jew kamu ni hanizahjmalek :p
hahahhahahahaaa

sebenarnya..kat kepala otak ni..banyak jew bende nak berfikir...sumtimes baru la terasa cam orang tua... hahahhaa..padahal muke cam budak budak lagi... oke oke..merepek...

lately ni hidup saya cam tak terurus sikit la..makan tah kemane..apa tah kemana..nak kate busy ..tade la busy sangat..tapi saya selalu lupakan saya punya makan...kalau malam malam lapa da tahap gaban tu...saya terus pegi tido...hahahha..nangis nangis jap..then tido..sok pagi bangun..lapa lapa..terus makan.. hahahahah.

makan yang berat berat ni sekali seari jew...tapi badan cam terasa gemok cam hape tah...da la naek 2 kg da...haram betul...54 kg kot...dengan ketinggian 171cm ni.. haih..masih lagi dibawah tahap ideal.. hahahaa..gemok lagi sikit.. bongok !! kejap nak kurus..kejap nak gemok !!
sepak laju laju karang baru tauuuuuu.. hanizahjmalek oiiii :p

tapi..bila ade problem..baru la kita nak duk lame kat tikar tu..kalau tak..doa doa wajib jew..ni doa da panjang panjang sikit da :( hurmmmm......
baru la nak ingat TUHAN yang maha esa ...
saya tade la masalah sangat..sebab i'm not the type of person yang suka sangat pk kan masalah..
just go with the flow... sumtimes ble makin pk..makin serabut..so chill la.. :)

tapi yang saya tau...saya da tak pk sangat pasal arep..da oke da..even aritu nampak keta die park kat parking..bongok !! da rumah die kat blok sebelah..memang la keta die ade kat situ...bodo glew..hahahahhahaha..
sebab dia bukan dalam saya punye friendlist kot...dari fb ke twitter..so takan tau ape ape pon pasal die... hahahhahahaa...
jap jap..yang pegi tulis bi bukan pk pasal die ke ? hahaahaha.. adakah ?
ni nak buktikan yang da tak pk da :p
oke oke...glew HEBAT ye :)

esok nak balek pj la...mak pon ade kat sini...before dorang pegi sabah..baek jumpe mak jap..manje manje dulu..paw paw makan puding bagai ke ? ahahhahaha...
saya memang rindu dengan family sejak dari aritu lagiiii...so memang rase nak jumpe mak la..entahlah. baru jew jumpe 2 last week..tapi rindu cam tajumpe 8 tahun...
ececeh..lagi mau cakap..8 tahun kan..mentang mentang da jumpe kawan yang 8 tahun tu :p
awww awwww :)


susun

perkataan demi perkataan
aku susun satu demi satu
tanpa tinggalkan ruang
menjadi metafora indah

metafora indah yang tiada nilai
yang hanya dipandang penuh sepi
sepi sampai mati
berkotak kotak dipenuhi
masih lagi punya ruang disisi

susunan itu dibiarkan sahaja
agar ia masih lagi tersusun
tidak perlu lagi diselerakkan
kerana aku rasa
serakan itu indah





* saya sungguh suka hari isnin aritu....freeeeeeeeze :)

5 comments:

ipa faiza~ said...

han! amek awrd kt blog aku.. :)

Ariff Shah said...

171 cm..
wah tingginya..
kalau pakai heels silap2 dah lagi tinggi daripada aku

Ariff Shah said...

171 cm.
wah tingginya..
kalau pakai heels silap2 dah lagi tinggi daripada aku

h.a.n said...

ipa : hehehhee... oke oke..t aku amik :)
btw thanks tauuuuuuuu

h.a.n said...

ariff : hehhehe...oke oke..i tasuka pakai heels :)