Wednesday, June 23, 2010

everyone keep on doing the same mistake including me :[ SORRY

tadi saya bukak email saya yang yahoo tu..mak oiii..banyak glew kot mail !! perghh..masak la kalau nak delete 1 1 kan kan kan ? so saya dengan senang senang hati terus delete all !! hahaha....tiba tiba baru teringat kat email tu..ade email between saya dengan farhan...masa zaman zaman mude remaja lagi...buhuuuuuuuu..:'(

so sekarang ni sumpah saya sedang sedey..sebab tatau camne nak carik balek email email tu..buhuuuuuuu :|
tu la bukti bukti yang ade ketika dia mengorat saya..bahahhaahah....camne saya nak tunjuk kat anak anak saya nanti..bukti bukti tersebut :p bahahahhaha..bongok dowh :p

si budak kecik tu delete saya dari fb die :[ grrrrrrrrrr..tatau kenape..tapi yang bestnyer..pas die delete..saya terus block !! hahahaha..lagi kejammmmmm !! mesti dia budget saya deactivate kan fb kan kan kan ? jap jap..yang pegi tulis kat sini tak ke bagitau dia..yang da block dia dari fb 0.o

pagi pagi da gado da ..buhuuu...tapi gado pagi pagi sungguh seronok :p sebab on that time..saya masih lagi bertenaga :) hahahhahaa...sukati la nak wat status ape kat fb saya....saya tak pernah marah dia watpe status ape pon kat fb die..buhuuu..padahal dalam hati nak marah kaw kaw punye..:p
la..fb jew kot..tayah la percaya sangat....status jew kot..//
orang yang pemikiran macam saya jew..tak amik ati sangat apa yang orang wat kat status masing masing...
la..fb jew...tak perlu bergado disebabkan fb or laman laman sosial or sesawang yang laen :p

one thing..saya rindu kawan kawan JOHORE saya !! sebab hanya orang selatan yang memahami orang selatan :) kalau kitaorang mengumpat pon..base on untuk orang selatan jew..:p


yang penting..sekarang // saya berada di IPOH :) untuk meraikan besday eznira :p saya bagi diri saya sendiri..untuk hadiah hari jadi dia :p hahahahhahahaa...sumpah dia bangga nanti :)



p/s kamu si budak kecik..orang negeri laen kan kan kan ? :p


*HAPPY BESDAY kawanku yang teramat amat disayangi  NOOR EZNIRA RHAZALI :)

5 comments:

bARdbOO said...

dh tgok kat trash x?

h.a.n said...

belum lagii..ade lagi ke ?

I n n z said...

aah. tgk kat trash. usually after empty trash baru delete sume email permanent ;)

h.a.n said...

oke oke...will try :)

Huj@n said...

babe~~ thanks ajar i pasal bende2 bergaris tuh...hahahhaha