Saturday, June 26, 2010

Ipoh Perak



saya pergi ipo dengan tiada plan dalam kepala otak hehehehe..4 hari 3 malam kot..petang tu selasa tu..pas jew drama ape tah saya tengok kat hallmark channel..saya terus amik cab pegi padang jawa..and terus jew pegi kl sentral..then buy tix shuttle pegi ipo terus :p

saya naek tren tepat tepat pukul 6 p.m so ade lagi 3 jam baru saya sampai ipo :p dengan seat yang maha kerasnyer..saya terpaksa bertahan selama 3 jam oke..sumpah pingang saya sungguh saket // tapi tape , 
pengkid cina comel duduk sebelah saya..awwww :)

so around pukul 9 saya sampai ipo :) then era , sha ngn eryn amik saya kat situ...saya suka ipo sebab banyak building lame lame :) pastu ktorang terus pergi gerbang malam..lepak lepak and makan yong tau fuu yang sungguh tasedap :(




esoknyer..saya tolong future mother in law masak :0 hahahahaa..bongok !! tolong tengok jew..bukan masak sangat pon :p 
borak jew lebey...saya suka makan sayur tofu yang bakal mak mertua saya masak :p hahahaha...
padahal sebab nak ngorat abang era yang sungguh nsome itu :p tu yang puji lebey lebey tu :p bahhahaaha








saya dari aritu tergedik gedik nak pergi kellie castle :p hehehe..ni the hoopers and ahli muzik punye pasal la
saya terpengaruh nak pergi kellie castle la.. buhuuuuu :/
alamak....rindu plak kat mereka meraka :)

mase kat situ..kena bayar rm3 tau :p nak masuk :) hehehe..biaser la..kena bayar..kalau tak tade untung la :p hehehehehhe...mase ktorang merayau rayau kat situ..era and sha cakap..ade bau wangi..cam bau bunga..yang saya tak bau apa apa pon...buhuuuuu :| 
tapi penat gak la amik gamba sane amik gama sini..hahahaha..tapi teruja gak la..pegi kat situ...awwwwwww :) best oke :p
ingat senang ke umat manusia cam saya ni nak pergi tempat tempat camtu :p  blpblpblpblpblpblp :0
so pas balek dari istana yang konon bermister nusantara tu :p kami pergi medan gopeng plak :p 
buy tix nak balek s.alam :) hehehhehee






so pastu park keta tepi jalan pegi makan durian :p pergh...makan durian tepi jalan oke :p
one word A W E S O M E :) wooooooots 



then balik rumah mandi mandi..online jap :) kawan praktikal era ajak g lepak lepak and minum munum plak..
orang tua oke...hahahahahhaa.. gatal glew..
die banjer makan sup ayam kegemaran...lupe plak nak amik gambar :p ehehhehee..
pastu kami terus pergi karaoke kat mane tah tak ingat...the point is everything on him oke :) 
wooooooooooooots !! glew gatal oke..
saya karok lagu preety boy , when i say nothing at all , and menaruh harapan...eeyuuuuuuuuur...wa nyanyi lagu zaiton sameon dowh :p hahahahhaahahah
jap jap..ade ke patut orang tua tu mintak kat saya video ariel and luna maya ..kepala otak die..bapak canggih plak handphone saya kan ? hahahhahaha.a..


esoknyer..pagi pagi saya da balek s.alam da :p hehehehe...plus saya terjumpa mamat tinggi , kurus dan mempunyai rambut yang tutup tutup mata plus bertindik ditelinga kiri..awwwwwwwwww handsome dowh !!
saya memang suka bad bad boy ni :p sempat bertukar senyum jew..sebab saya terlalu fokus dengar mp3 :)
haahhahahaahahhaah


the point is saya pergi IPOH ni :) adalah menghadiahkan diri saya sendiri sempena BIRTHDAY eznira rhazali :)

2 comments:

f.a.r.a.h said...

yeahhh! bday kesayangan ku itu. see! nasib aku ckp kamu tak kena bunuh waktu tido malam. selamat gak balik ke shah alam ek? hahaha.

h.a.n said...

hahahaha..asal plak nak kena bunuh ?
bahahhahahaha !!