Wednesday, June 16, 2010

saya sungguh malu :[ grrrrrrrr

soooory la kalau lately ni entry asek emosi jew...ahhaahhaa..
biasa la..kalau da tengah tengah bulan ni...haaahahhaa..

before entry yang saya cakap pasal stalk tu...sungguh saya tak stalk sape sape pon oke !! "KAWAN " saya gune account saya tok stalk orang yang pernah saya suka !! saya cakap..pernah oke...plus da tasuka pon...:)

suka suka hati jew..nak bagi orang gelaran tu..gelaran ni....ingat bagus sangat ke..
great la..saya pernah kutuk kamu...plus saya ngaku kot..saya pernah kutuk kamu, biaser la orang pompuan memang suke kutuk kutuk and gossip gossip...tipikal pompuan kot :p kalau tak tade la kua cte gossip girls tu ..xoxo :) cte kesukaan plak :p hahahahhhaah
ingat diri..tu bagus sangat ke...haih..
talk to the hand la...you're not a perfect guy la..sila gune CERMIN besar yang ade kat uma or kat mane mane..tapon gune jew..CERMIN kat mng or topman to tengok diri sendiri....:p

stop it la blame orang sane blame orang sini..dengan ape yang pernah kamu dapat..huhu..everytime you got bad things..you'll blame another person...ingat bagus sangat ke...
try la...rase bersalah kat diri sendiri...!! helllooooo...

sukati sukati jew...nak panggil orang....dengan name tu...ingat diri tu BAGUS sangat ke..haih...
oke la..saya bukan la BAGUS sangat..saya admit..saya banyak gak wat salah....but i'm not the person yang nak sukati sukati sendiri bagai nak assume assume..haih...blah la...

oke oke..bab " KAWAN " saya yang stalk kamu tu...saya tatau ape die nak tau sangat sehingga gune account saya..haih...
stupid reason die bagi saya...SAYANG !! bodoh !!
kadang kadang bodoh gak orang orang ni...:( if y o u want my f u t u re, fOrget my p a s t

tayah la nak tau ape kelebihan dia oke.. huhhuhu...past is past...tak perlu jadikan die present !!
haih...
tapi oke la..kamu pujuk saya gunakan your MOM !! sungguh bijak..memang la..saya takan marah lame lame..padahal memang nak marah kaw kaw punye la kat kamu...
yelah..sebab kamu..saya kena marah !! sebab dengan senang senang hati..die assume bukan bukan !! padahal saya tak wat pon !! haih..tu yang rase cam nak wat amukan puaka jew !!!

tapi oke lah..kamu..admit kamu salah...:') saya pon wat salah gak...so soooory oke :)
0 - 0 !!

tapi yang paling penting....







* "tak sangka aku pernah berkawan dengan kawan yang celaka macam kau , malu aku pernah kawan dengan kau babe :) "


7 comments:

aisha said...

heyy, we are in the same moos this morning! ahaks..

cekkeya said...

haha. takpe cheah. sabo sabo.

h.a.n said...

aisha : really ? hehehhehe :)

h.a.n said...

yan : saba la ni... huhuhuhu

f.a.r.a.h said...

wahhhhhh. sape nih? boleh gosip nih. haha

f.a.r.a.h said...

wahhhhhh. sape nih? boleh gosip nih. haha

h.a.n said...

bongok fara...nak gossip jew... hahahahahahhah