Wednesday, June 30, 2010

totally change mood :)

eq , kenape tercari cari ? saya masih tegak berdiri disini //


kawan saya text saya macam tu plus saya curik and letak kat status facebook and twitter: )
 lately ni saya suka sangar dengar lagu lagu rnb hip hop and jazz tah kenape tah :p hehehhee
dulu saya suka dengar lagu lagu yang bergenre punk rock , alternatif rock +++ lagu lagu yang bole jerit jerit and head banging la..tapi lagu rock kapak yang jiwang meleleh tahap nak muntah tu sumpah memang taley terima :p

sebenarnya..dia ni yang suka dengar lagu lagu rnb hip hop and jazz camtu..lagu lagu orang kaya..bahahahhahhaa
tapi lately ni saya plak yang suka dengar...plus kami berdua bertuka selera plak :p hehehehhe..

dia yang suka dengar lagu rnb and saya yang suka dengar lagu rock


saya dengan dia da lame da kawan da....tapi lately ni baru jew jumpe :) setelah lame tak bercontact balek  :p
tau tak kenape die text saya macam tu :p
sebab saya text die // " lame glew cari saya carik awak balek...baru jew jumpe :(  "padahal 2 2 tak tuka number..still using old number...hehehehehhe..
yang penting saya senang berkawan semula dengan dia :) hehehhee..
argh /// tiba tiba rindu kenangan lama :)

rindu dia anta saya pegi kelas dengan satria perkasa dia :)

rindu dia buykan nasi lemak jati :)

rindu dia d/l kan lagu lagu yang saya senaraikan :)

rindu dia sakat sakat and buli buli saya :)

rindu dia panggil saya han yang sangat kurus :p

rindu dia PAKSA suh  watkan assigment plus tiru mase test :p




* i miss you lah , kamu yang pernah MEROMPAK hati :)



3 comments:

Cik Bumble bee said...

wah~
What the sweet entry.
Nampak bunga2 dalam hati nih!

h.a.n said...

hahhaa..tade maknanyer...
hehheheehhehe

f.a.r.a.h said...

sape nih babe?