Monday, June 7, 2010

TY chili's :)


7 june 2010 :)

kawan saya dan dia punya family ajak saya dinner :) owh..oke..saya layankan jew la...saya ingat dinner dekat rumah dia yang kat subang tu :p tapi family dia ajak dinner kat chilis's kat empire subang tu.. :p

saya pon belum jejak kan kaki lagi kat empire tu..tade mase kot nak pegi :p plus tade sape nak bawak :) hehehhehe...

so before maghrib saya dia amik saya kat uma :) saya just wearing t-shirt, jeans and cardigan jew..nak jumper parents orang :) heheheh.. tatau nak pakai ape kot :p
sometimes saya da freeze da kat kerusi tu..bila mak die keep on watching me from head to toe :)
tapi auntie rania sangat baek kot :p suh saya pegi solat kat bilek anak dia :p hehehehee...thank god la saya bukan type a girl yang wearing a make up..kalo tak mesti nak buang make up bagai kan kan kan ?

mase saya naek atas bilik die..saya freeze jap..sebab saya nampak gambar saya dengan dia ade tergantung kat dinding :p hahahahhahaa.. bodo glew..gambar paling tak cantek plak tu :p
gambar masa dulu dulu :p

lepak lepak dekat bilik dia...and update nuffnang jap :) sampai bergado gado..last last saya chat dengan hans camne nak letak nuffnang tu :) terima kaseh hans :p

so around pukul 7.50 kitaorang gerak pegi empire tu :) saya , dia , parents dia , his sister and cute lil nafisya :)

borak borak dengan parents dia..cam biaser jew...basic question la.. hahahhahaha.. saya banyak senyum dari menjawab..hahaha..sebab asek kena sakat jew...for sure..la saya ni kan minah blur..sebab selalu lambat sikit...sampai nafisya..pon berani berani sakat saya gak :p haih

saya asek maen hp jew..sampai mak dia cakap ..."asek maen hp jew " huhuhu...tersedak gak la :p
tade la banyak sangat notification..tu yang saya asek maen hp jew.. hahahahhahaa...
update fb and twitter :)

saya nak maen amik gambar pon malu malu :p hahahaha..kalau tade parents dia..da lame amik gambar bagai :)

saya pilih makanan yang menyenangkan untuk dimakan..sebab da niat nak makan sopan santun !! hahahahahhaa... :)


btw thank you chili's and you keeping me FAT !! yeah :(

CHOCOLATE CHIP PARADISE PIE



BOTTOMLESS TOSTADA CHIPS

CRISPY HONEY-CHIPOTLE CHICKEN CRISPERS




*saya malu kaw kaw kot..bukanyer ade ape ape dengan dia pon :)

2 comments:

f.a.r.a.h said...

hoi!! kamu dating dengan family sape eh?????

h.a.n said...

family kawan aku la :p