Monday, June 28, 2010

urbanscape , wedding , and german ! one word A W E S O ME

last saturday saya and alun pegi klue urbanscape..itu adalah aktiviti tahunan kitaorang..wajib pegi oke :p
last year punye event kami berdua kurang duet :p this year pon same gak...buhuuuuuuu
so next year ktorang da rancang...early june nak collect duet..so t time urbanscape ley shopping banyak banyak !! hehehehehe :)
da puas pusing pusing kat klpac tu..tbe tbe lapa la plak :p so saya makan chicken mustard and alun

coney dog wondermilk plus makan muffin ape tah :p


kat kl pac ktorang cuci mata...tengok jejaka jejaka yang selalu impikan :p hahahaa...jumpe zahiril adzim cam last year..rase cam makin pendek jew die tu :p kali ni due dengan dira abu zahar :) 
saya suka jew tengok dorang berdua tu :p dorang tu sangat talented oke :p they love to wrote poem !! plus they love art same like me // wooots !! the important is bob nampak cam bad boy :) awwwwwwwwww
da la aritu terjumpa jejaka yang tinggi , rambut tutup tutup mata , kurus , plus pierce ditelinga kiri // awww handsome dowh !!




then malam tu jugak saya ade wedding // cousin saya kawen dekat pj..buhuuu..so memang taley lepak lame lame la..kat klpac tu :[ grrrrrrrr..
alun cam orang gila kot drive...nak tolong drive manual plak..kalau tak..da tolong da..family saya nak gerak kol 8 dari rumah pegi hotel tu..saya gerak dari sentul kol 7 lebey camtu..memang cam tak sempat la..buhuuuu :\

saya salin baju kot dalam keta..selamat bawak baju kurung and semua semua la...touch up touch sikit :p
hehehhehe..oke la tu..plus bukan ade mamat nsome pon kat wedding tu // confirm semua orang tua...:)

tapi jangkaan saya sunggu meleset ade mamat photographer tu sungguh nsome kot :p da la pakai suit..wow !! memang tergoda la..hehehhehee

pas balek dari wedding tu..saya sempat la tengok south korea vs uruguay .buhuhuuuu :[ then saya terus tido..

esoknyer...saya kena bangun awal..sebab arini parents saya nak balek johore da..mak saya balek dari sabah aritu..tabalek balek johore lagi...
mak saya buykan gelang kristal purple :) aritu abah pegi medan buykan tshirt lake toba purple gak..apakah ?
saya banyak barang purple plak lately ni...kat urbanscape pon..saya buy cardigan purple gak :p
OMG !! saya dipenuhi dengan barang berkaler purple la // buhuuuuuuu...saya suka orange oke !!


tadi malam saya pegi tengok england vs german dengan kamal , sopi, then masuk 2nd half pijan n kawan dia datang :) lepak dekat kopitiam hailam jew..kedai baru kat seksyen 7 baru..oke la...kedai best :) lepak pon best ! paling penting..seat yang sungguh best !! wow !! saya suka oke !! sandar dengan penuh keselesaan !!
glew arr german score 4 - 1 oke !! sumpah terbaek..untuk world cup kali ni..saya tak pernah miss tengok game german la..hehehhe..aritu mase german vs australia saya tengok dengan mokhtar kat rumah saya..semua orang tido..saya dengan dia terjerit jerit gol gol !! hahaahhaa..then mase german vs serbia saya tengok dengan si budak kecik abu kat uma dia..t..saya dengan dia masih melepak kat ruang tv :) beremosi tengok bola..

saya suka player no 11 german tu..nsome kot..mokhtar cakap..saya wat jersey german no 11 sebab dia :p hahahaa..apakah ? saya memang suka no 11 pon..tiba tiba jew player no 11 tu nsome..nak wat camne :p
saje je maen maen application kat facebook tu :p
baru jew saya update pasal world cup kan ? nipon sebab german dapat masuk quarter final kot :p saya minat german sebab de michael ballack :) tapi skang da suka kat player number 11 tu yang tatau name ape..hehehe..saya tipikal girl yang tengok bola sebab ade player nsome oke..bukan sebab dorang tu terror or tak :p then dulu exboyfriend yang paling disayangi syahril suh sokong german..ececceeh....poyo !! tapi saya selalu update pasal world cup ni kat twitter :p malas la..nak update kat facebook :p



* da la tiba tiba saya rindu kat parents saya..padahal baru jew jumpe peluk cium tadi :'(



4 comments:

f.a.r.a.h said...

pelik betul since bile kamu minat bola nih. musykil aku. btw, lepak hailam best kn? kn? told u! ;)

Huj@n said...

urbanscape tuh ape? (T___T)'''

h.a.n said...

farah : da lame la babe..klo tak malu jew ade pernah ade 2 orang exbf budak sportrec !! ahahhahaa

best oke lepak kat situ

h.a.n said...

hujan : urbanscape tu cam festival laa