Tuesday, July 27, 2010

i love YOU lebih la

for sure saya sayang family lebih oke :)

for sure jugak saya sayang kawankawan  saya lebih :)

dan semestinya saya sayang banyak hartabende saya :)

so sekarang , saya semakin pelik dengan orangorang yang tak sayang dengan apa yang dia ada //

da bole pregnant , tapi dapat baby buangbuang // ingat senang ke nak pregnant ? ketuk kepala baru tau !!

da ade family yang bole jaga // lagi mau lari dari rumah ikut boyfriend entah kemana // sepak lajulaju baru tau

da ade boyfriend / girlfriend tapi still nak flirt dengan orang laen // haih ni memang taley nak kate la..

da ade kereta , lagi mau buy kereta baru // buat tambah hutang nak watpe kan kan kan ?

sometimes semua orang taley berfikir dengan jayanye kan kan kan ? including me oke // sigh

esok start buka buku baru // harapharap tade banyak sangat catatan sebelah kiri :) mana bole just berharap kalau tak buat kan kan kan ? so the point is kena ingat dan buat plus yang buruk jangan buat //

tapi yang penting saya tau saya ada FAMILY , KAWANKAWAN disekeliling saya yang sayang saya dengan jayanya  :)

plus saya SAYANG TUHAN saya and saya tahu DIA pon saya sayangkan saya sebagai hambanya :')

so selamat maju jaya dengan BUKU BARU :)

nisfu syabaan :)



* thank you YOU for everything :)

3 comments:

f.a.r.a.h said...

hehe. saya suka post kamu yang nih. nice one babe! ;)

h.a.n said...

thank you babe :)
nape susah nak cari kamu niiiiiiiii

h.a.n said...

thank you babe :)
nape susah nak cari kamu niiiiiiiii