Thursday, July 8, 2010

kejadian malam apakah ?

last night saya , eznira , wanee , sha , mere dengan en zul  nak pegi hr steak house :) oke oke..saya sanggup balek awal kot dari uma kakak kot..semata mata sebab mere dengan wanee nak belanja..hehehhehe :p

tapi mule mule saya ingat en zul yang nak banjer..seba die cam beriye iye nak banjer ;p hheheh..apakah ?
"i betul betul ingat u yang nak banjer la u..tapi bile wanee dengan mere pegi bayar..baru la i tau yang dorang banjer..bukan u...buhuuuuuuuuu :|

malam tu..cam ramai yang nak pegi..abe mat dengan shahrir pon nak pegi..tapi tibe tibe tajadi plak dorang..tatau kenapa kah ///hehehhee

then mule mule ingat nak pegi 2 kereta ..yelah cam ramai plak kan kan kan...tapi disebabkan ole abe mat dengan shahrir tajadi..so ktorang berenam jew :) then akhirnya naek 1 kereta jew..:p
1 kereta dengan 6 orang ? buhuuuu..apakah ?

mase pegi isi minyak kat petronas ade kereta polis park sebelah keta kitaorang :p hehehe.apakah ?
da tentu tentu kitaorang ni melanggar undang undang jalan raya malaysia kot :p
thank god la wanee kecik so die kena sembunyi la.. buhuuuu..then sha plak pegi buy vanilla coke kat dalam :p so penat la kitaorang berlakon kat situ...saya yang kat belakang ni da penat da gelak kaw kaw ...hahahahhaha :p
penat la assume tu assume ni..hahahah last last tade pon jadi ape ape pon..akhirnya selamat sampai gak la..ktorang kat hr steak house kampung baru tu :)

for the 1st time saya makan set combo oke :) hehehehhe..actually saya taley makan kambing kot :p buhuuuuuu..alergic gatal gatal..so how come nak makan..tapi disebabkan mereka mereka ni nak banjer so saya order jew ..hahahahaa...owh oke..sungguh kejam ayat pernyataan kat situ

tapi yang bestnyer saya just makan ayam dengan yang laen laen jew..yang kambing tu saya pas dekat era..then era plak pas kat en zul..:p
en zul makan dengan sungguh fokus oke..saya dengan mere beriye iye borak macam macam..tapi die begitu fokus menghadap makanan :p hahahhahhahaa

tapi yang paling menyakitkan hati..era , mere dengan en zul berulang ulang kali menyakat saya oke...
haih..muke saya ni memang mudah disakat dan dibuli ke ? buhuuuuuuuuuu :[ grrrrrrrr

die kawan baek saya yang panggil saya artis afrika..kurang ajar budak gemoooooooooooooook !!




birthday si gemooooooooooooooooooooooook :)

lupe plak..wanee pegi buy 1 slice tiramisu cake untuk si era ni untuk belated birthday die..hehehhehe..oke la tu..dulu saya da hadiahkan diri saya sempena besday die da :)



2 comments: