Thursday, July 1, 2010

telepathy between me and both of my mom (;


tadi pas saya tertido petang // hehehhe tiba tiba saya rindu kaw kaw kat mak saya ..
ingat nak pegi mandi dulu sebab da nak maghrib..tapi sebab kerinduan yang cam memuncak tu datang //
saya terus call mak saya !! rupa rupanya mak saya tak sihat...badan shaking sebab cam kekurangan gula dalam badan // buhuuuuuuu :'(

patot la tiba tiba saya terasa rindu kaw kaw kat mak saya..buhuuuuuuuu :'(
everytime saya rindu kaw kaw..mesti ade sumthing jadi kat mak saya // takisah la cerita sedey or cerita happy
tu sebab saya rasa both of us ade telepathy..even i'm not her real daughter :)

tapi kalau saya sedey..or ade masalah..my real mom yang dapat rasakan // sebab sumtimes saya call..tapi saya tak la cerita ape problem saya pon..saya just borak borak jew..then nanti mak mesti tanye.." kenape ni ? ade masalah ke ? " heheheh..
saya mesti reply dengan ayat standart " tade pape la..mane ade pape ..orang oke jew.cam biaser jew " 
hellllloooooooo ayat menipu yang tajadi....//

saya selalu jew sedey..selalu jew stress // tapi tatau nak crita dengan mereka camne ..takan saya nak cakap..saya stress jerawat banyak tumbuh // bongok !! tak pasal pasal mak saya kate saya tak matang...
pastu takan nak cakap taley online pon bole jadik stress..bahahhahah // memang kena kerat la dengan mak kan kan kan ?
takan saya nak cerita yang saya sedey teringat semua semua exboyfriend plus skandal skandal saya...bahaahhahaha..bongok !! ade yang saya kena sepak laju laju dengan 2 2 mak saya :p
takan saya nak cerita yang saya da nak masuk umur 23 tapi still rase cam budak sekolah lagi // tamau la cerita masalah masalah camtu kat mak !! nampak sangat tak matang ..buhuuu..padahal memang tak matang pon...blpblpblpblpblpblp





both of my mom :)





i'm not a cindrerella because i have super duper great step mother :)


me with my legal mom :)

sumpah sungguh saya sayang both of my mom // plus saya tau mereka jugak sayang saya :)

4 comments:

Cik Bumble bee said...

dat great!!
susah nak cari situasi ni zaman sekarang~

h.a.n said...

situasi ape u ?

f.a.r.a.h said...

haha. same la babe. aku ngan mak aku pon mmg chemistry kuat nye. haha

h.a.n said...

hehhehe...mestilah // even tu step mom aku //