Friday, July 16, 2010

wakaka crew , despicable me and eclipse


owh , DAMN i really love wakaka crew , saya tak pernah miss tengok SHOWDOWN 2010 , tapi final bole plak saya terlepas tengok kan kan kan ? buhuuuuu :'(

tapi sorang kawan saya dak group hmc phlow , so as a friend so terpaksa vote for them // hahahahaha
tapi senyap senyap ade gak la saya vote for wakaka :p hehehe//
actually saya suka joe jew , alam tu bole la..he cute , sebab kecik kan kan kan ?

but the point is // wakaka crew win the competition !! it was awesome // YEAHHHHHH
so tade la rugi sangat saya pernah vote untuk mereka kan kan kan kan ?
hehehehhehe //


wakaka crew :)


so aritu saya , era , fais , en zul , mere and sha plan pergi tengok wayang kat cineleasure // so petang tu gak kitaorang ramai ramai pergi sana..so mase da sampai sana ..saya jew tengok DESPICABLE ME yang laen bole pulak layan back up // buhuuu :[ grrrrrrr 

‎| pergi ramairamai tapi tengok sorangsorang // apakah ?






tapi kan kan kan kan ? despicable me so awesome oke // kelakar kaw kaw :)
even saya tengok sorangsorang // saya tak rasa rugi pon...serious kelakar oke // sumpah kelakar
saya gelak cam nak pengsan jew dalam wayang tu.. bahahhahaa..da la ade auntie cina comel pon asek gelakgelak jew..ehehhehehhe // da la mr gru tu sungguh kejam tapi baek hati // awwwwwwwwww sweetnyer :))))) 

yang penting tasume orang JAHAT tu jahat // mesti ade sisi baeknyer..ehehhehe...

saya suka time scene ade hamba hamba yang comel comel tu // awwwwwww ..perghhhh comel glew .. rase cam nak peluk peluk jew...nak 1 bende camtu // yang bole wat keje cam dorang // weeeeeeeeeeeeeeeehooooooooooo

comel kan kan kan ? nak 1 nak 1 :))))))))



‎| Despicable Me triple thumbs up // hopefully i'll get good father for my future children like mr. Gru // En Zul , Mohd Imran Yussoff f you'll regret ;)




heeeeeeeeeee // before ni saya tak pernah lagi miss tengok the twilight saga ni kat wayang // mesti kena tengok gak..oke la..this time more better than new moon ...weeeeeeeeeeehooooo //
more action , more romance aww aww :) kali ni pon saya tengok sorangsorang gak..buhuuuuuuuuuuu :'(

sometimes saya rase bella tu cam grateful glew kot jacob and edward bole suka kat dia..hehehehe
rase berangan jadik bella jap // bahahhahaa...wooooooooots :)

saya da abes bace semua novel novel dia..twilight dengan new moon bace buku // eclipse dengan breaking dawn saya bace pdf jew...wooooo saket mata oke..bengkak mata kaw kaw //

tapi !! dalam movie ni ..banyak watakwatak baru :) suke // bole cuci mata lagi :p

handsome kan kan kan ?


 ‎| between jacob and edward , i'll choose riley :)

4 comments:

f.a.r.a.h said...

cheh. update la sangat. buwekkk! ;p

Dark Half said...

fuhh! sekali hupdate all-in-one..
congrats to wakaka tp gua nye personal fav still Giler Battle!!

visit blog grafik novel gua ~ Sorrow

h.a.n said...

farah : babe , u bace tabes lagi la..
bahaahhahahaha

h.a.n said...

mestilah.... hehehehe

da pernah bukak dulu :)