Monday, August 16, 2010

saya mau makan


da beberapa hari berpuasa // syukur alhamdulillah saya masih lagi cukup berpuasa dan sempat 2 hari berterawih :)

saya nak berbuka puasa bersama family . rindu la nak makan masakan mak // rindu nak bergaduh dengan abah kalau tak cukup lauk :p

heheheeehehehehehee

saya memang rindu family saya kaw kaw :)

tapi lately ni saya sungguh busy // buuuuuuuuhuuuuuu :'(

mata rabak , sakit pinggang , muntah darah



aritu saya pergi bazar // 1st time saya pergi bazar

so mari tengok gambarrrrrrrrrrrr








*kredit untuk en zul :)

3 comments:

hazman aka species1980 said...

kerinduan kat parent ... slalu ada setiap masa kan...

kisahsensasi said...

Lorrr... mane gambar juadah buka pose.... ngee

f.a.r.a.h said...

wah! da 2 hari terawih? aku pon baru sehari babe. hehe.