Friday, November 26, 2010

harry potter

oke , saya da besar tapi still tergedik gedik nak tengok harry potter bagai.. pffft 
dari start hari first kuar saya da merengek rengek nak tengok harry potter.. hurmm....tapi semua buat bodoh ..cam tanak layan saya tengok harry potter...haih 

hari rabu haritu , saya , kajang , dengan yaya..decide nak tengok harry potter la..even mamat dua orang tu kena paksa tengok harry potter !! hahahaa
yaya dengan maju jayanya..konon konon da book la ticket...for sure la hari rabu confirm penuh oke !! then bila sampai dekat tgv..saya jalan penuh bangga tayah nak queue bagai..nak redeem tix yang da book tu..
tapi..yaya dengan bijaknya..bole lak tak save number book !! haih. .. rasa nak sepak je laju laju... !! grrrrr

then kitaorang decide tengok unstopablle ..sudah la sepanjang kat jj tu asek kena buli je dengan mamat 2 orang tu.. heeeee..selamat la saya naek kereta dengan mereka..kalau la..saya pergi sendiri..mau saya sepak laju laju ..then lari balek sendiri :p hahahahaha *evil

oke la berbalek kepada harry potter..sungguh saya addict dengan movie and novel tu.. fine semua movie ni saya tengok kat wayang plus semua novel saya baca ..mula mula try baca yang english..tapi susah nak paham..saya baca yang malay..even ade cam bahasa indon sikit.. hahahahaha
layankan je :p

saya lagi suka ron weasley dari harry potter .. mungkin saya memang a girl yang jarang suka hero.. hahaha..saya lagi suka orang jahat yang hensem // hahahaha

dulu , saya selalu je semangat bercerita pasal harry potter dekat exboyfriend saya mokhtar..sebab dia talayan sangat cerita cerita fantasy bagai ni :p
selalu je teruja nak cerita bila da habiskan 1 novel ataupun pas tengok movie tu .. cerita dari A to Z :p
pastu selalu je nak buat kuiz pasal harry potter ni :p 
example :
  1. bila robbert pattinson mati ?
  2. ron weasley tu kidal ke tak ?
  3. harry ade uncle name ape ?
hahahaha .. kadang kadang bila ingat balek soalan soalan yang kitaorang tu jawap..cam ape tah. hahahaahha
gle addict dengan harry potter punya pasal :p


 I CAN'T WAIT FOR DEATHLY HOLLOW PART 2 :(

they are damn so cute :p

my boyfriend // awww ;)

so cute together ;) *envy

1 comment:

f.a.r.a.h said...

best kan cite tuh. tapi ending tergantung potong betul