Tuesday, November 9, 2010

senyum

senyum sendiri menampakkan kepelikan diri

oke oke , enough dengan status status pelik nampak macam orang mereng // crap
entah la., tatau kenapa tiba tiba banyak je ayat ayat pelik akan timbul di minda and akan dikeluarkan kat mulut dan seterusnya akan kuar la kat facebook and twitter :)

i got this question from one of my bestfriend farah aliaa


 rancak buat poem je skang nih. Either 2 je nih. Jiwa kacau or kamu tgh bahagia. Kan? Kan? 



lately ni pon asek buat quotes bagai , nak kate bahagia ? terasa jiwa kacau..nak kate jiwa kacau , sometimes rasa bahagia sahaja // owh..sungguh pelik perasaan sebegini // crap again..

entah la , sometimes saya suka je perasaan perasaan pelik ni datang , perasaan teruja , stress , geram and macam macam lagi la..eehhehe

mungkin ada kalanya , kamu kamu semua akan meluat dengan perangai saya tak tentu ala ni..or perangai kegedikan melampau or terlampau..ataupun perasan sendiri // apa apalah..

oke , maaf saya akan cermin diri , umur sudah meningkat ,, perangai masih tidak berubah :'(





 aku pandang kamu , pandang dari jauh , palingkan muka dan biarkan ia berlalu

oke !! ini serious ,, saya makin tiada idea untuk menulis blog // buhuuuuu ..serious !! tiada apa yang seronok or yang sedey untuk dikongsi ;'(
gle plain hidup saya sekaranggggggggggggggggggggggggggggg // crap again !!

No comments: