Friday, December 31, 2010

hello 2011 and goodbye 2010





memorize all the memory 2010 and keep it with smile 

:)

Sunday, December 26, 2010

thinking of you you you you eventho you're so far away

t




 i just love this songs ;)
i know this song last year when my heart was fly away with 'him'
dedicate this song to him eventho i know he not so 'in' to this song !! BHAHAHAHA

i just love our memory ;)
muah mua


oh , boy ! i really like your style , you got me going oh la la laaaa ;)


love 
hayathanizamalek :)




Wednesday, December 15, 2010

baru

baru belajar update blog gune handphone ;)




goodbye

Sunday, December 5, 2010

ALLAHYARHAM TAN SRI P.RAMLEE

i'm seriously swept away to ALLAHYARHAM TAN SRI P.RAMLEE songs ..

last night my friend and i watching p.ramlee discovery at history channel ..
i'm crying watching that discovery ..

don't know why how he could continue his live in misery , how come malaysian journalist can so cruel to him :'(
he so nice , he so kind plus he so genius in music , so talented
his song so beautiful , i love the way he sang his song

i can feel that he so romantic to his wife , i just wish can get someone like him ... *drooling














Tiada kata secantik bahasa

Untuk ku puji adinda

Tiada gambar secantik lukisan

Nak ku tunjuk perasaan

Oh... dinda puspa gemala

Mengharum jiwa

Hmm...

Oh... dinda puspa gemala

Mustika kanda...

Walau musim berubah

Suasana bertukar

Tapi ikatan mesra

Sikit pun takkan longgar

Tiada kata secantik bahasa

Untuk ku puji adinda



p/s i just wish someone dedicate this song to me


\

Friday, December 3, 2010

sesat

i don't know , lately ni malas sungguh nak update blog , kalau dulu sehari 1 post tapon sehari 2 post .. hurm..
tapi sekarang ? everytime copy paste je .. haih

mungkinkah saya da tiada idea lagi ?
mungkinkah perasaan tidak berkecamuk seperti dahulu lagi ?
mungkinkah saya bukanlah blogger tegar ?
mungkinkah saya sudah kurang ingin berkongsi perasaan di blog ?
mungkinkah saya da tiada masa untuk menulis blog
ataupun
mungkinkah saya ingin simpan sendiri  sahaja ?

actually banyak je aktiviti aktivit yang saya lakukan lately ni , yang bole nak saya tulis dalam blog...tapi sungguh saya tade semangat nak tulis pape... hahhahaa

tapi yang penting saya adalah seorang penyesat :p hhahaha..everytime saya akan bawak orang sampai SESAT dimana mana sahaja :p


  • balek dari ikea ke alam megah pon sesat :(
  • pegi hr steak house pon sesat
  • pegi murni usj pon sesat
  • pegi william pon sesat
  • balek dari murni ss2 pon sesat
  • pegi bukit jalil pon sesat :(
banyak kan tempat saya sesat ? even saya da pegi banyak kali pon !! sungguh :[ grrrr
one thing , saya adalah type orang yang masuk kenderaan beraircond akan tidur :p hahahhaahaha
so saya bukan lah orang yang ley hafal jalan sangat // hihihi..

dekat johore pon saya bole sesat , inikan pula KUALA LUMPUR ?

dan saya selalu buat orang MARAH saya :p


si PENYESAT :')