Saturday, December 31, 2011

happy new year





no new year resolution , still positive and hope everything will be okay :) 


HAPPY NEW YEAR ! 








love 
hayathanizamalek 

Friday, December 30, 2011

memory 2011










January - got new friend , new environment , potong rambut pendek gila , private party with Shah Jazle :)



























Febuary - baru tau my sister  Lela  kena breast  cancer :'( , kenduri akikah khaisara and marrisa , pergi Perak camping for 1st time 
























March -  Super Junior live in KL with my lil sister and Dayat  , jatuh 5 anak tangga kaki bengkak 2 minggu , pergi stellar dengan wanee  and jumpa Hana Tajima , watching 127 hours one of the great movie 





























April - one of my classmate meninggal dunia sebab asthma :'( , first time menjual baju baju kat frinjan 




May - holiday in Langkawi with family , berkawan dengan  Aliff Ferdauz si pembawa minicooper britain 
























June - date with Aliff Ferdauz , kena ragut , adam dah start rosak , motherboard terbakar lagi , got new BF named Ahmad (kenari hitam ) 




July - urbanscape with alun kak linda and ika , date with Jared Leto at MTV world stage with ain aida and ruben , first time jumpa Syahmi Afnan , kalau tak kenal kat twitter and Facebook je , last Harry Potter series and saya tengok sampai 3 kali 





August - aidilfitri with white Baju Kurung  , have fun with officemate , karaoke and bowling ketika puasa 






September - 1st time pergi rumah Syahmi Afnan , belajar membaca buku by Haruki Murakami Japanese author , finally dapat beli The Bro Code , pecah rekod drive 180km/h 


October - my ex and bff  graduation day , terbeli ticket flight pergi Tokyo , pergi lepak Hard Rock Cafe Penang , terbeli blackberry , first time tengok theatre The Secret Life of Nora 




November - birthday celebration yang paling best ! Malaysia menang emas bola time sukan sea , 2011 2011 , celebrate aidiladha with family , Bandung vacation , mencari buku terpakai dengan ain di Seri Kembangan 








Disember - A Famosa trip with classmate , first time turun gelongsor yang paling tinggi tu selalu nampak tepi highway je kalau balik Johore , first time meet dengan Joe Wakaka time krismas aritu , menangis tengok Songlap tapi bukan Ombak Rindu , keep on demam tak baik baik , 






Monday, December 26, 2011

random

entahlah , suka hati aku la , nak tulis apa kat twitter or  fb , ada menyusahkan kau ? tak ada kan ? 


apa aku buat , apa aku rasa , tu hak aku , aku tak ganggu hidup kau kan ?  


hidup aku , biarkan aku tentukan sendiri , aku tak perlukan kau 


kau cuma kenangan lama , kau hanya kawan lama , 


kalau aku malu sekalipun , kalau aku tak ada  life sekalipun , itu diri aku , bukan diri kau 


aku diam , aku tak membalas 


biarlah kau nak kata apa sekalipun , aku akan diam 






terima kasih untuk segalanya ! aku sangat menghargai ! kau cuma kenangan lama 

Thursday, December 22, 2011

a thousand years




Heart beats fast
Colors and promises
How to be brave
How can I love when I'm afraid to fall
But watching you stand alone
All of my doubt suddenly goes away somehow

One step closer

[Chorus:]
I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away
What's standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this

One step closer

[Chorus:]
I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more

One step closer
One step closer

[Chorus:]
I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more








Wednesday, December 21, 2011

demam

almost 2 weeks saya asik demam je , kejap demam and kejap baik , then demam lagi :'( 
and last night adalah demam yang paling teruk , saya batuk non stop then muntah muntah and i cant breath properly :'( 


2 kali jadi macam tu , wanee and ain , nak bawak pergi klinik , tapi saya malas pergi sebab , nak bergerak pon tak ada tenaga , rumah tingkat 5 , nak turun lagi , and nak naik lagi , hurmmmm , and esoknya saya ada presentation , kalau malam  ni kena tahan , for sure saya tak present esok :'( 


this time demam saya yang paling worst , and right now pon saya masih lagi demam and kepala masih pening pening , and batuk masih ada lagi , and sekarang suara pon da serak :'( 


suara da serak , how come saya nak present esok :'( 


and saya pergi clinic tadi  , dapat satu injection and buat blood test , and dapat ubat yang sangat banyaknyaaaaa 


and tangan saya masih lagi sakit sebab buat blood test tadi :'(  






hopefully demam cepat baik 












p/s I miss my ex yang akan buatkan bubur and take care of me ketika demam macam ni and he keep remind me suruh makan ubat on time :'(

Sunday, December 18, 2011

songlap

saya jarang update pasal movie yang saya da pernah tengok , kecuali kalau movie tu betul betul terkesan di hati !
serious kali ni , Songlap memang terkesan di hati , damn ! saya boleh nangis ketika tengok cerita tu , seriously , cerita aksi boleh buat saya nangis dari the stupid Ombak Rindu ! okay saya tengok Ombak Rindu sebab tak nak jadi kawan derhaka , hahahahah instead hebat sangat kah ombak rindu yang diperkatakan oleh ramai orang tu ! 


saya membazir RM11 untuk the stupid Ombak Rindu ! saya bukan lah peminat filem melayu , serious saya cakap , saya tak akan tengok filem melayu yang merepek repek di wayang ! tapi Yasmin Ahmad , Afdlin Shauki , Khabir Bhatia and Bernard Chauly adalah pengarah yang terbaik kat dalam Malaysia , tapi entah kenapa Malaysian tak pernah nak support mereka , haih 


please , sila tengok movie yang out of the box ! 


okay okay , for Songlap I give 9/10 and full mark for Syafie Naswip and Shaheziey Sam ! 
the best movie for this year ! semua pelakon best termasuk chinese yang ada kat situ , and especially for the psiko Keong ! 


and to tell you the truth I'm crying watch this movie ! saya jarang nangis tengok movie , kecuali movie yang berkaitan dengan family ,nature and diri sendiri :"( 


" dalam dunia ni cuma ada kau dan aku je Ad " dialog yang paling berkesan dalam movie ni , 


scene ketika Ad merayu Am ajak pergi Kuantan memang paling terkesan di hati , and Am tak pernah belasah Ad walaupun Ad buat macam macam kat dia , Am kena belasah dengan Keong pon , dia still tak belasah Ad pon 


 scene yang AD pujuk Am pergi Kuantan yang buat saya nangis :'( 


seriously ni bukan tipikal movie yang kita selalu tengok kat panggung wayang Malaysia ! dear Malaysian , please open your eyes , tolong jangan tengok movie yang merepek , lagi lagi Ahmad Idham , Syamsul Yusoff and whatsover pengarah pengarah yang pelik ada dalam Malaysia ni , oh please , kalau rasa nak berkarya , sila think out of the box , jangan fikir keuntungan semata mata , kesian all the actor and actress di perdagangkan oleh pengarah pengarah Malaysia  yang serious stupid ! 





kamu sangat cool Syafie Naswip , tak pernah rasa menyesal suka kamu ketika dalam Mukhsin :)

Thursday, December 15, 2011

twist me around







Strolling along down the road in the evening with the moon and the sky
Hey diddle-diddle the cat in the fiddle my heart jumps over the moon

My hands are held while we're crossing the street
It's all I could hope for
Seeing your smile when I tickle your tummy is all I ever wish for

Sometimes you're sweeter than a pie made of lemon
But sometimes full of secrets like Clark Kent

Twist me around
All I need is someone who's willing to stroke my hair
Like a soft blowing breeze
My poor sentimental side
Twist me around

I've always dreamed of being couple like Daisy and the famous Donald Duck
Harry and Sally or Bonnie and Clyde all you have to do is knock









     You ! yes you babe  , please twist me around :) 

Wednesday, December 14, 2011

unknown number

last night around 3 pagi camtu , dapat call dari number yang tak saved ! okay saya da tidur and totally penat before ni sebab seharian dari pagi kat fakulti , test and siapkan report ! dia call ,and saya mamai , mula mula cakap okay je , he know my name , and he called me Niza , tak ramai orang panggil nama Niza instead dari Han   , Hayat or  Cheare ,  so I assume dia ni one of my school friend or whatever called friends , and bila saya start tanya dia , who are you ? and I know you ? , dia cakap nama dia Nik ! seriously saya tak ada kawan nama Nik since dari sekolah until now , kalau Nik Michael Masterchef Malaysia tu saya tau la :p 


our conversation berlangsung selama 4 minit and lebih , and sampai satu tahap saya terjerit dekat dia " who are you ? and I don't know you , so stop la , aku tak nak cakap dengan orang yang aku tak kenal la " then dia boleh cakap camni " kau tak yah nak sombong sangat la , jangan sampai aku apa apa kan kau , baru kau tau " heeeeeeeeeee


serious psiko ! damn you ! unknown number ! 


saya bukanlah seorang pemarah , serious ! tapi kali ni memang buat saya marah ! I know my mistake sebab tak suka save number orang kat phone , I rather to remember the number instead dari save kat phone , evenmore my bestfriend punya number , saya tak saved  ! 


so for you dear 0173574581 ! please last night punya call tu first time and last okay ! serious kamu da ganggu tidur saya and lepas tu dah tak boleh tidur dah ! damn ! 




















saya perlukan tidur yang berkualiti :'( 




















p/s and last night I wish you beside me , but you're not around T___________T








Saturday, December 10, 2011

IMY







only you can teach me how to breath the air 



I Miss you 


:)






disney pinkpanther tshirt , mng jeans , nike handbag, nike slippers and unbranded hat







love, 
hayathanizamalek 

Friday, December 9, 2011

quote











Guys , there are many things to play with. A person's feeling are not one of them :)





love , 
hayathanizamalek 



Thursday, December 1, 2011

11 things

1. ALLAH as a god 

2. FAMILY as my soul 

3. FUTURE YOU as my entire life

4. BESTFRIENDFOREVER as my backbone 

5. NOTEBOOK as my knowledge 

6. BOOKS AND QURAAN as my therapy 

7. HALF FOOD as my energy 

8. J.LETO as a pembuli

9. MEMORY as my experiences

10. PICTURES as my lukisan jiwa

11. MUSIC as my entertainment 
















11 things that i need to complete my life :)

Wednesday, November 30, 2011




I love the smell of bookstores , and all the unread books



love , 
hayathanizamalek

Monday, November 28, 2011

love tips

10. promises without forgetting 


9.forgive without punishing


8.trust without wavering 


7.enjoy without complaint 


6.share without pretending


5.answer without arguing 


4.loray without ceasing 


3.give without sparing


2.speak without accusing


1.listen without interrupting 










thank you Saiful Amirin for your tips , I love all your tips ! totally awesome 

Sunday, November 27, 2011

gaypartner

dear gaypartner

kamu la teman ketawa saya 
kamu la teman menangis saya 
kamu la teman saya yang boleh share about music
kamu la teman saya yang boleh cerita pasal makanan baru
kamu la teman saya yang akan tahu pasal buku buku baru
kamu la teman saya yang tak pernah bosan dengar saya bercerita non-stop
kamu la teman saya yang akan dengar puisi puisi bodoh saya 
kamu la teman saya yang akan layan saya dekat facebook and ym 
kamu la teman yang akan calm kan saya bila saya down dengan arep 

dear gaypartner 

kenapa kamu langgar etika persahabatan kita 
kenapa kamu elakkan diri dengan saya ?
kenapa kamu tak pernah reply wall post saya kat fb ?
kenapa kamu susah nak angkat phone kalau saya call ?

dear gaypartner 

kenapa kamu pernah suka saya ?


dear gaypartner 

kamu tahu tak , yang saya rindukan kamu sangat sangat 
saya rindu semua kenangan kenangan itu 
bila jumpa kamu semalam , saya speechless :'(
i just said 
i miss you ! i really miss you ! :'(

saya hanya boleh beri satu pelukan kepada kamu semalam , kita still kawan kan ? tolong jangan hancurkan persahabatan ni sebab kamu pernah suka saya :'( and please , saya sayang kamu sebagai seorang gaypartner or bestfriend ! 








p/s when it call bestfriend , tolong jangan suka bestfriend sendiri and langgar etika bestfriend :) 





i love you lotfi taib , and still love you :') 

Wednesday, November 23, 2011

double kegembiraan

congrats harimaumuda ! proud to be Malaysian :)

okay , for sure saya adalah orang yang happy bila Malaysia menang last few days , tak sia sia semangat pakai jersey pergi tengok bola dekat Hailam :) 


before the match 
-jersey malaysia 
-mng jeans 


actually entry ni , nak cerita pasal suprise party yang housemate saya buat untuk saya ! serious terharu gila okay :') 

aida keep pn bbm saya , cepat la balik dia da lapar , saya da janji dengan dia nak makan sama sama sebab dia masak ayam masak merah , makanan kegemaran saya , serious , apa yang berkaitan dengan ayam , saya memang suka ! :) 

bila balik rumah , suddenly rumah gelap je , and wanee pegang kek , aida , alun , ain and yantie nyanyikan birthday song for me , oh i'm melting ! serious rasa nak nangis , 

saya tak pernah terfikir pon yang mereka semua nak buat suprise party untuk saya :) heheheheh , damn ! sumpah terharu , ingat last makan dekat vichuda , itu adalah last celebration ! ehheheh , serious ! 

cake cookies and cream Baskin Robbin memang sangat sedap , and spaggeti aida and ain masak pon sedap ! 

make a wish :) 


serious i'm happy ! thank you friends 


yang ni memang serious sedap ! 


my birthday cake :)


make a wish ! :) 



p/s serious birthday kali ni memang terbaik untuk saya ,thank you ALLAH  thank you everyone ! thank you mak , abah and mama , thank you family , thank you my bestfriend forever , thank you friends , thank you exboyfriend , thank you jayzuan and joe , thank you TMJ , and thank you very much :')



*I miss u, Muaxhs! U'll get your birthday when we meet =) *  

Monday, November 21, 2011

#HappyBirthdayToMe 3

I'm getting old starting from today :) alhamdulillah 

thank you for all the wishes guys ! I really appreciate it :) 

special thank you :
  •  abah , mak and mama 
  • Tengku Mahkota Johor 
  • my siblings
  • my cousins 
  • my bestfriend forever 
  • my friends
  • my exboyfriends 
  • my social network friends - twitter and facebook

i hope all your pray and your wishes come true :) i really appreciate it ! serious ! 

thank you again Amir for dinner at pizza hut last night , thank you Wanee for sweet mafla and cupcakes chics , tak perlu cari mafla untuk pergi Paris this upcoming January and thank you again Aida for cute white shirt ! serious warna putih memang warna kegemaran ! thank you sue for the uitm tshirt , thank you nad for the cookies and thank you to myself , finally beli tumblr adidas untuk diri sendiri :p 


thank you abah , mak , mama , mokhtar , baharul hayat , aliff ferdauz and joe wakaka sanggup call untuk wish birthday ! serious terharu :') 

I'm sorry kalau ada yang tak layan kat bbm , twitter , message or facebook semalam :( 

no more epic date 2011 2011 for me again :') 




happy birthday to me :')






p/s 24 hours end so slow , he never wish my birthday :'(

Wednesday, November 16, 2011

exboyfriend / exgirlfriend

for sure , ramai orang kat luar sana ada exboyfriend or exgirlfriend , and including me too :)

ramai ke yang masih boleh baik dengan ex masing masing ?
ramai ke yang masih boleh rewind memory dengan ex masing masing ?

saya masih baik lagi dengan semua ex saya kecuali seorang , kami masih berhubung antara satu sama lain , even mula mula break off tu bergaduh , tapi kenapa perlu bergaduh kalau masing masing da boleh move on ? 
kawan kawan macam biasalah , macam kita kawan kawan dengan kawan kawan yang lain , 

sebelum ada relationship yang serious pon , kita berkawan kan ? and bila putus pon kita sepatutnya berkawan bukan bermusuh :)

bagi saya , saya masih sayang semua ex saya , sebab banyak benda yang mereka pernah buat baik kat saya , even ada benda yang menyakitkan hati , tapi kenapa perlu kita kenang benda yang menyakitkan hati , better kita rewind apa benda baik yang dia pernah buat :) tak salah kan ?

 my ex semua da ada girlfriend masing masing , even saya masih single or ex saya masih single , saya tak pernah nak harap apa apa dari ex , ex adalah ex , tak mungkin kita akan back together , sebab kenapa perlu nak back together kalau masa ada serious relationship tak nak jaga betul betul ? bila da tak ada apa apa , baru nak ingat or cari kembali ?

past is past , tak perlu tanya kenapa or tak perlu persoalkan kenapa hubungan tu tak berjalan dengan lancar :) 
saya tak kisah apa jua dengan kisah lama , kerana kita hidup untuk masa akan datang :) 


last night syahmi ada bincangkan pasal ni , saya sendiri speechless tak tau nak jawab apa , sebab all my ex is around me 

 Syahmi Afnan: I macam hmm
 Syahmi Afnan: macam kalau orang sebut pasal
 Syahmi Afnan: ex
 Syahmi Afnan: pasal past
 Syahmi Afnan: maksudnya dia still kenangkanbenda tu
 Syahmi Afnan: dia still harapkan
 Syahmi Afnan: I'd rather say that girl is my friend
 Syahmi Afnan: unless u harapkan something
 Syahmi Afnan: so u can alwasy say that girl/guy is your ex
 Syahmi Afnan: =)
 Syahmi Afnan: macam2 kata orang tu teruk
 Syahmi Afnan: and i'm good
 Syahmi Afnan: just because we ended things early
 Syahmi Afnan: =)
 hayathaniza: hurmmmmmm
 Syahmi Afnan: what say you?
 Syahmi Afnan: pendapat u?
 hayathaniza: hurmmmm
 hayathaniza: kalau i
 Syahmi Afnan: and sorry if the words terlalu tajam
 Syahmi Afnan: =)
 Syahmi Afnan: dont hate a person because of his/her past
 hayathaniza: as long as i still baik dengan ex , its okay
 Syahmi Afnan: setiap benda jadi mesti ada sebab
 Syahmi Afnan: so yeah
 hayathaniza: yeah
 hayathaniza: :)


saya sendiri tak tahu nak bagi pendapat apa , sebab antara saya dengan semua ex , hanya history , something yang boleh kita rewind memory :) 
kita sepatutnya harus bersyukur kerana ada juga  memory yang boleh kita hargai  pada ketika dulu :)

tapi semua orang ada pendapat masing masing , saya tak salahkan syahmi atas pendapat dia , I respect all his opinion :) 


tu sebab saya selalu remind myself , dear hayat haniza malek you should live in positive world :) 






move on :)




p/s addicted on the one that got away by Katy Perry :)

plastic

salah satu benda saya tak suka , adalah plastik , serious ! saya bukan lah penyelamat bumi ke apa , tapi kalau kita elak kan dari gunakan , so sila la elak kan !

serious , kalau saya beli barang , saya tak akan amik plastik , kalau barang barang tu saya boleh bawa guna tangan or masuk kan dalam handbag ! apa guna kamu semua beli oversize handbag kalau tak manfaatkan ? 

tadi masa nak beli maggi kat 7 eleven , time bayar , saya cakap la tak nak plastik , its okay , saya boleh pegang macam tu je , nak selamatkan bumi ,. tapi kakak tu siap marah marah , dia siap cakap camni " orang nak bagi free amik je la , poyo betul nak selamatkan bumi , ada seorang je awak dalam dunia , tak selamat mana la bumi tu " haih 

serious , saya bukanlah penyelamat bumi ke apa , tapi kenapa awak nak cakap macam tu , haih 
tak kisah la , kalau saya seorang je ada kesedaran , tapi orang lain tak ada , at least ada sorang kan ? hurmmmmm 

entah lah , sometimes saya sendiri pelik dengan pemikiran masyrakat sekarang , kenapa kita tak mahu buat , kalau kita boleh buat , tak luak mana pon kalau awak tak guna plastic tu , one day kamu akan buang gak kan ?

for me , kesedaran dari awal itu penting , tak kan da terhantuk baru nak terngadah , kalau panas bising , tapi kita tak tahu yang kita sebabkan bumi ni panas :'(

macam tu juga dengan diri sendiri , please jangan jadi plastic , just be yourself , tak perlu jadi orang lain :)

biar orang nak kata apa kat kamu , yang penting kamu sendiri tahu kamu orang yang macam mana , family tahu kamu orang macam mana and tuhan pon tahu kamu orang macam mana  :) 


be confident , only you can achieve your success xoxo ! 



p/s tiba tiba ada paragraph emo kat bawah :p 


Saturday, November 12, 2011

dosa manusia dengan manusia

Andai ada seorang manusia yang melakukan dosa dengan Allah, lalu kita kutuk. Hina, caci. Kita lemparkan kata - kata kesat padanya dan kemudian, kita ajak manusia lain untuk bersekutu dengan kita untuk mencacinya.

Kita keji, dari rupa paras fizikalnya, sehinggalah ke peribadi serta keluarganya. Kita betul - betul jelek melihat dia melakukan dosa dengan Allah.
(sedih aku tengok)

Dan sekarang, semakin lama semakin ramai yang bersetuju untuk mengkeji manusia itu. Keji berjemaah.

Sampai suatu hari, manusia yang dikeji itu, bertaubat dan memohon ampun dari Allah Ta'ala. Jika dia benar - benar insaf, dan mahu bertaubat, kemungkinan besar, taubat dan ampunnya diterima Allah. Maka selesai sudah, dan dia sudah insaf, sudah berubah. Bukan kerana dikeji, tetapi kerana dia mendapat hidayah. Alhamdulillah.

Apa yang tak selesai.

Dosa kita dengan dia, yang selama ini kita maki caci, keji. Juga mengajak manusia lain untuk mengkeji dia.

'Kalau berdosa dengan manusia, kita kena mintak ampun dari manusia"

Habis.

Manusia tadi sudah bertaubat dan insyaallah Tuhan ampunkan dia. Tapi kita akan terus berdosa dengan manusia itu.

Ada terfikir?




*terasa banyak dah dosa dengan manusia manusia di luar sana , for sure orang tepi jalan nak kutuk , kawan kawan sendiri nak kutuk , artis artis nak kutuk ,blogger blogger nak kutuk ,  itu belum lagi kalau gaduh , kutuk for sure berbakul bakul , lagi lagi ada twitter and facebook , hurmmmmm , kalau umur tak panjang , adakah manusia manusia di luar sana  nak maafkan saya ? kalau mereka kenal , mungkin akan maafkan , yang tak kenal ? macam mana ? haih

I'm sorry from head to toe , serious terlalu banyak dosa dengan mereka mereka semua :'(




p/s copy paste from http://zahiriladzim.blogspot.com/



Friday, November 11, 2011

2011 2011

20 .11 .2011 


oh epicnya tarikh itu , serious I can't wait :)

ramai cakap 11 .11 . 2011 tarikh best , but for me , tarikh kat atas tu lagi best :)
macam macam andaian orang akan buat dengan tarikh tarikh ni :p
for me , its just a date , tak perlu fikir macam macam
tarikh berlalu pergi dengan sahaja
seriously 24 hours end so fast !




happy becoming birthday to me :) 

Wednesday, November 9, 2011

K.A.M.U

i miss you, my babe, as i always do, but today is especially hard because my favourite singer has been singing to me, and the song is that of our life together. i can almost feel you beside as i write this and i can smell the scent of your perfume hat always reminds me of you. ;)

but at this moment, these things give me no pleasure. your visits have been coming less often, and i feel sometimes as i the greatest part of who i am is slowly slipping away.

i am trying, though. at night when i am alone, i call for you, and whenever my ache seems to be the greatest, you still seem to find a way to return to me. last night, in my dreams, i saw you on my dream :'(

i think as i see you, a vision that i can never find in anyone else. i slowly begin to walk toward you, and when you finally turn to me, i notice that other have been watching you as well. " do you know him?" they ask me me in jealous whispers, and as you smile at me, i simply answer with the truth . " better than my own heart ". i give myself over to this moment, at peace once again ;)

i am here to love. i am here to learn from you and receive your love in return. i am here because there is no other place to be. ;)

but then, as always, the mist starts to form as we stand close to one another. it is a distant fog that rises from the horizon, and i find that i grow fearful as it approaches. it slowly creeps in, enveloping the world around us, fencing us in as if to prevent escape . like a rolling cloud, it blankets everything, closing, until there is nothing left but the two of us.

i feel my throat begin to close and my eyes well up with tears because i know it is time for you to go. the look you give me at that moment haunts me. i feel your sadness and my own loneliness, and the ache in my heart that had been silent for only a short time grows stronger as you release me.

and i watch with breaking heart as you slowly fade away. i find myself straining to remember everything about this moment. everything about you , but soon , always too soon your image vanishes and the fog rolls back to its far away place and i am alone on my desk and i do not care what others think as i bow my head and cry and cry and cry. :'(







" i'm counting the pieces of rainbow..seen the rain drop one by one...and waiting the sunlight on the dark clouds to see you "







*i need the air to breath but i need you to teach me how to breath the air ;)




p/s 2 years already , but your memory still stuck in my mind :'(  

Saturday, November 5, 2011

aidiladha



selamat hari raya aidiladha , semoga pengorbanan kali ni mendapat keredhaanya :)





p/s Sometimes life gives you two options: losing yourself or losing the one you love. Whatever it is, don't lose yourself.  


my sacrifice for this year , losing him ~


by the way , she so grateful , got you as boyfriend , me surrender  :')