Friday, January 14, 2011

delete :)

pelik ! itu la ayat pertama yang saya nak cakap kat sini .. ahaahaa
girlfriend ayat delete facebook saya dari page ayat ? tak ke pelik ? padahal saya dengan ayat tu bukan nye apa apa pon ... hurmm..

GILE PELIK oke :)

ape la yang di deletekan ? 2 kali kot kena delete ? tah pape tahh... taley ke being profesional ?
kalau ayat tu nak curang ke ape ke ? tayah guna facebook , guna laman sosial lain pon bole ?

saya friend je dengan semua ex boyfriend saya , tapi girlfriend dorang oke je :)

saya bukan budak perempuan yang suka suka nak flirt dengan sesiapa oke :)

p/s tayah la nak delete delete bagai , biar je la tu semua berlaku

2 comments:

Alynn Notnot said...

haiyaaaa. girl tu jeles melampau kot? :O

nanako said...

mare nmpk...hehehe