Friday, April 8, 2011

D I A


entry ni terkeluar bile bace balek entry entry lama lama :)
heeeeeeeee..sometimes saya memang akan buat semua kriteria untuk mencari boyfriend :) hahahhahaha gile  budget cam hot sangat la kan kan kan kan haniza :) tak kisah la..yang penting saya suka !! hahahahaha


  • dia mestilah tau basic basic agama ni :) saya bukanlah baik sangat plus dia mestilah boleh bimbing saya buat  bende bende baik kan ? kan? kan ?
  • dia boleh accept family saya as saya pon boleh accept family dia :)
  • dia mesti left-handed :p sebab saya dah tangan kanan kan :) tapi saya slalu gunakan tangan kiri more than tangan kanan :)
  • dia mesti lagi pandai dari saya !! hahaha..nanti dia boleh la ajar saya yang tak pandai sangat ni plus suruh  saya rajin sikit !! kalau boleh dapat dean !! hahahahah
  • dia mesti la kelakar !! plus yang boleh buat saya gelak kaw kaw sepanjang hari
  • dia mesti pandai maen basic instrument !! tak kisah la kompang ke ? guitar ke ? drum ke?hehheheh kalau saya ada basic main guitar dengan keyboard !! die mesti lebih  dari itu :)
  • dia mestilah yang tersangat la cool okey !! sebab saya ni tersangat la blur ..so kalau borak ape ape ..saya mesti cam lambat paham sikit  !!
  • dia mesti tinggi dari saya okey !! sebab saya rasa cool gile bila cakap dengan dia sambil mendongak !! hahahahha..
  • dia kena ada badan tough..rase cam safety je jalan sebelah dia
  • dia mesti comel :) tapi saya tersangat la suka kalau ada jejaka si gigi besi !! gile comel kalau tengok dia tersenyum okey !!
  • dia mesti sweet :) tak perlu romantic sangat !! heeeeeeee..kalau saya jalan lambat..dia toleh sambil cakap "boleh jalan cepat sikit tak ?" saya da rase cam di awangan dah :)
  • dia mesti suka saya yang blur tahap tak tentu arah ni..sometimes boleh gedik yang amat sangat yang tak boleh abiskan makanan ..:p , tak suka gila lagu rock kapak !! , boleh jadi malas yang amat sangat :) bole nangis sebab lapar je..suka sakat dia :)
  • dia boleh melayan yang suka bace buku plus tengok wayang plus amik gambar banyak banyak :p
  • dia mestilah seorang yang art sket :) saya cair kalau dia bole wat kad besday or ape ape pon by his handmade :p
  • dia mesti pandai berfashion :) tak mahu la selekeh sangat :p simple as me okey kot :) sometimes when he wearing white tshirt and jeans plus a smart watch pon da nampak sangat cool da :)
  • dia mestila pandai divide mase dia..between family , me and friends :) saya tanak la dia asik berkepit dengan saya je :p heeeeeee..kalau bole dia ngn his family mesti ada good relationship :)
  • dia mestilah pandai built up diri dia :) tak mungkin  saya pulak kan ?
  • dia boleh la layan saya yang kepala gila gila tak tentu arah ni..saya suka simpan,,tak pandai nak marah !!  hahahah...kalau marah pon..kejap je..bile dia tanyer "marah ker " bila saya jawab "mane de " means saya da okey la tu...hahahhahahahahah...
  • dia mesti tahu yang saya ni addict dengan internet , anime , books , and sprite yang akan bole buat saya lupakan dia seketika :)
  • 1 thing saya harap dekat dia jangan buli saya !! kerana saya sangat mudah dibuli !! haih






*okey okey ni je yang ade kat dalam pemikiran !! esok luse maybe ade ++++ lagi :)

4 comments:

f.a.r.a.h said...

nice!

nadia147 said...

asal ada certain2 tu cam sama jekkkk. :P

Anonymous said...

Hey - I am certainly glad to find this. cool job!

Anonymous said...

aku mmg xde ciri2 tu...hahaaha...

*by panjang*